Καλημέρααα - Δεν έχετε ξαναδεί πιο ροζ σπίτι στον κόσμο - Κούκλες, κοσμήματα, αξεσουάρ, έπιπλα έχουν μετατρέψει το διαμέρισμά της Ναστάσα Γκόλντσγουορθ στο βασίλειο της Hello Kitty! (φωτό)

Η Ναστάσα Γκόλντσγουορθ από το Εξετερ έχει κατά τα φαινόμενα τη μεγαλύτερη συλλογή από κούκλες και αξεσουάρ Hello Kitty!

Η Ναστάσα Γκόλντσγουορθ από το Εξετερ έχει κατά τα φαινόμενα τη μεγαλύτερη συλλογή από κούκλες και αξεσουάρ Hello Kitty!

Η εκπαιδεύτρια αλόγων έχει στο σπίτι της κούκλες και άλλα αντικείμενα της Hello Kitty αξίας 62.000 ευρώ, τα οποία συνέλεξε μέσα σε 15 χρόνια -ήταν 14χρόνών όταν έπαθε εμμονή με το καρτούν.


Το διαμέρισμά της σήμερα είναι πλημμυρισμένο από περίπου 10.000 αντικείμενα. Σε κάθε γωνιά, κάθε δωματίου βρίσκονται κούκλες, κοσμήματα, αξεσουάρ, έπιπλα Hello Kitty, που του δίνουν μια εικόνα πολύ ροζ και εξίσου... αγριευτική.


Σε δηλώσεις της στον αγγλικό Τύπο, η βασίλισσα της Hello Kitty απορεί γιατί δεν μπορεί να βρει άντρα, για την ακρίβεια γιατί οι άντρες φεύγουν μόλις βλέπουν το σπίτι της -μα... γιατί άραγε;


Φωτογραφίες: Splash / Smart Magna

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ