Aπό τη Χαβάη στις Μαλδίβες και από τις Σεϋχέλλες στην Ταζμανία! Σας παρουσιάζουμε τις 20 ωραιότερες παραλίες παγκοσμίες! Πάρτε μαγιό, αντιηλιακό και μάσκα θαλάσσης και φύγαμε! (φωτό)

Σας παρουσιάζουμε τις 20 ωραιότερες παραλίες της Γης...

Σας παρουσιάζουμε τις 20 ωραιότερες παραλίες της Γης:

Grande Anse Beach, La Digue Island, Σεϋχέλλες

Είναι απομονωμένη και δύσκολο να την προσεγγίσει κανείς. Έχει όμως τους φανατικούς της οπαδούς, κυρίως σκιέρ που κατασκηνώνουν εδώ για ημέρες για να δαμάσουν τα κύματα της. Οι υπόλοιποι προτιμούν τη πιο διάσημη Anse Source d’Argent, στο ίδιο νησί. 

- See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=23&article=4535&page=2#sthas… Anse Beach, La Digue Island, Σεϋχέλλες



Είναι απομονωμένη και δύσκολο να την προσεγγίσει κανείς. Έχει όμως τους φανατικούς της οπαδούς, κυρίως σκιέρ που κατασκηνώνουν εδώ για ημέρες για να δαμάσουν τα κύματα της. Οι υπόλοιποι προτιμούν τη πιο διάσημη Anse Source d’Argent, στο ίδιο νησί.

Anse de Grande Saline, St. Barths
 
Παρθένα φύση και απείραχτη άμμο στο γαλλικής αποικίας νησί Leeward, που βρίσκεται μακριά από τις κατοικημένες περιοχές. Αυτό της χαρίζει απομόνωση και ησυχία. Τόσο που ακούγονται τα παραδείσια πτηνά που ζουν σε ένα μικρό δασύλλιο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
 


Cabbage Beach, Paradise Island, Μπαχάμες

Μια λεπτή, λευκή λωρίδα γης με φοίνικες και αιώρες. Είναι η παραλία που θα ήθελες να βρεθείς, ακόμα και αν ήξερες πως σε λίγο πλησιάζει το τέλος του κόσμου, λένε όσοι την έχουν επισκεφτεί.



Δείτε τις υπόλοιπες στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ