TopWoman success story: Πώς η άλλοτε μακιγιέζ Bobbi Brown, έγινε διάσημη πολυεκατομμυριούχος λανσάροντας τη δική της σειρά μακιγιάζ - Ξεπουλάει σε 56 χώρες τις πιο αγαπημένες σκιές και κραγιόν (φωτό)

Όταν η μακιγιέζ Bobbi Brown το 1991 εισήγαγε τηνομώνυμη σειρά κραγιών και μακιγιάζ, ποτέ δεν περίμενε το τι θα επακολουθούσε! 

Όταν η Bobbi Brown το 1991 λάνσαρε την ομώνυμη σειρά κραγιών και μακιγιάζ, ποτέ δεν περίμενε το τι θα επακολουθούσε! Μέσα σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η ίδια είδε την επιχείρησή της να εκτοξεύεται και τoν εαυτό της να μετατρέπεται από μια απλή μακιγιέζ σε μια μεγιστάνα του χώρου! Σε χρόνο dt και βασιζόμενη στην εμπειρία που είχε από την πολυετή ενασχόλησή της με την αισθητική (12 χρόνια) έχτισε μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων , κάνοντας τις γυναίκες να φαίνονται και να αισθάνονται όμορφα με φυσικό τρόπο!

Τα καλλυντικά της, έχουν ομορφύνει πλέον τα πρόσωπα κορυφαίων celebrities και VIPs, όπως της Michelle Obama, της Katie Holmes και της Kate Middleton, ενώ τα καταστήματα της Bobbi Brown, βρίσκονται σε... 68 χώρες παγκοσμίως!

 Η ίδια η 57χρονη Bobbi, όπως έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν, ξεκίνησε απλά για να κάνει το κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη την περίοδο «τα περισσότερα κραγιόν ήταν τεχνητά, λιπαρά και μύριζαν άσχημα. Η δική μου αποστολή ήταν να δημιουργήσω ένα κραγιόν που θα... έμοιαζε περισσότερα με το φυσικό χρώμα & την αφή των χειλιών, με όσο το δυνατόν πιο αγνά υλικά. Δεν περίμενα ποτέ, ότι μια επιχείρηση που ξεκίνησε με δάνειο 10.000 δολαρίων, θα έφτανε κάποια στιγμή να ξεπεράσει την Estee Lauder!» 











Πηγή: CNN

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ