Τελικά μας... ψεκάζουν; Ποιος σκότωσε τον Κένεντυ; Έχουμε πάρε-δώσε με εξωγήινους; Πατήσαμε ποτέ στη Σελήνη; Δείτε τις απαντήσεις στις πιο πολύκροτες θεωρίες συνωμοσίας όλων των εποχών!

Τι μας ψεκάζουν καθημερινά τα αεροσκάφη; Γιατί τα ΑΤΜ έχουν διαδοθεί παντού; Τι είναι και πώς διοικεί τον κόσμο η Ομάδα Ε; Διαβάστε την αλήθεια στις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν.

http://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2014/09/29/Moon-660x440.jpg

Η NASA και η κυβέρνηση ενορχήστρωσαν ένα σχέδιο παραπλάνησης ώστε να πιστέψει ο κόσμος πως οι ΗΠΑ έστειλαν αστροναύτες στο φεγγάρι. Όλα τα πλάνα και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα στούντιο σε κάποιο υπόστεγο του στρατού. Η τεχνολογία της εποχής και οι κίνδυνοι του διαστήματος (κοσμική ακτινοβολία, ραδιενέργεια κ.λπ) δεν επέτρεπαν σε καμία περίπτωση ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα. Άλλωστε, και οι φωτογραφίες με τις διπλές σκιές το αποδεικνύουν. Αφήστε που στις εικόνες δεν υπάρχει κανένα αστέρι στον ουρανό.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

http://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2014/09/29/Chemtrails-660x440.png

Τι νομίζετε πως κάνουν όλα αυτά τα αεροσκάφη που αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές; Βρίσκονται εκεί για να απελευθερώσουν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες με σκοπό τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας και τον έλεγχο του καιρού. Όποιος αμφισβητεί αυτό το γεγονός είναι και εκείνος μέρος της συνωμοσίας.

ΤΟ ΑΤΜ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Γιατί το χρήμα στις μέρες μας είναι στην πλειονότητά του λογιστικές τραπεζικές εγγραφές και όλο και λιγότερο χαρτί και νόμισμα; Επειδή το σχέδιο είναι να περάσουμε σε 100% ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς το παραμικρό μετρητό και στη συνέχεια η μυστική ομάδα που ελέγχει όλο το σύστημα να εξαφανίσει τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μετατρέποντάς μας σε απένταρους σκλάβους στην υπηρεσία της.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια - fortunegreece.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ