Τι γλυκός: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λέει τη σύζυγό του «ιδιοφυΐα, μπιζού, μπιμπελό»

«Στα μέλια» είναι οι νεόνυμφοι Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Τζίνα Μοσχολιού. Το ζευγάρι των δημοσιογράφων που παντρεύτηκε πρόσφατα, ζει τον έρωτα του, και δεν το κρύβει. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φρόντισε σε δηλώσεις του, να χαρακτηρίσει τη σύζυγο του ιδιοφυΐα αλλά και μπιμπελό.



«Είναι έξυπνη στο όριο της ιδιοφυίας. Αν έλεγα, όμως, μόνο αυτό θα υποτιμούσα το γεγονός ότι είναι ένα μπιζού, είναι ένα μπιμπελό. Δεν είναι μόνο ότι έχει στυλ ή ευγένεια ή γνώσεις, ότι είναι τρομερός επαγγελματίας. Είναι ότι με κάνει εμένα να νιώθω καλύτερος άνθρωπος» είπε με το γνωστό του πάθος και κινησιολογία ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος περιέγραψε το πως είναι οι συζητήσεις τους με τον έναν να ράβει και τον άλλον να κόβει, τόνισε ότι δεν θα ήθελε να κάνει εκπομπή μαζί της για να αποφευχθεί μια εστία τριβής και περιέγραψε πως την κέρδισε.
«Μου άρεσε πάντα η Τζίνα και τη διεκδίκησα. Δεν γίνεται να διεκδικείς κάτι "νερόβραστα" και χαλαρά, οτιδήποτε διεκδικείς πρέπει να το κάνεις στιβαρά. Γνωριζόμασταν. Ήταν όλα θέμα χρονισμού, timing. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας, προοπτικές για καλύτερες μέρες και νύχτες. Κάποια στιγμή αυτό βγήκε».



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ