Πως ο παλιός είναι αλλιώς και ο Σεφερλής... έφαγε τη σκόνη του Γιώργου Λιάγκα που έτρεξε με 40άρια! Τι δείχνουν οι τηλεθεάσεις τώρα που πέρασαν οι πρώτες εβδομάδες με την έκπληξη του MEGA!

Τη δική τους «μάχη» για την τηλεθέαση έδωσαν και χθες οι δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, το "Mega με μία" και το "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Τη δική τους «μάχη» για την τηλεθέαση έδωσαν και χθες οι δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, το "Mega με μία" και το "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

http://www.govastileto.gr/assets/images/84411.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και ο Μάρκος Σεφερλής διεκδίκησαν το δικό τους μερίδιο στην «πίτα» της τηλεθέασης, με το δίδυμο του ΑΝΤ1 να παίρνει την πρώτη θέση, τόσο στο γενικό σύνολο (με μεγαλύτερη διαφορά), όσο και στο νεανικό κοινό 15-44 (με μικρή διαφορά).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, χθες, Τρίτη 11 Νοεμβρίου το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 30,4%, φτάνοντας μέχρι και το 39,1%, ενώ το "Mega με μία" 22,9%, φτάνοντας μέχρι και το 28,8%.

Όσον αφορά, δε, το νεανικό κοινό 15-44, η εκπομπή των Λιάγκα-Σκορδά συγκέντρωσε μέσο όρο 29,8%, φτάνοντας μέχρι και το 35%, ενώ εκείνη του Μάρκου Σεφερλή συγκέντρωσε 27,2%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 35,5%. 

Στις γυναίκες 25-44, που αποτελούν και το δυναμικό κοινό των εκπομπών αυτών, το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο 34,4%, φτάνοντας μέχρι και το 40,5%, ενώ το "Mega με μία" ακολούθησε με μέσο όρο 27,4% και το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 32,9%.

entertv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ