Θύμα κλοπής (ξανά) ο Κώστας Καραφώτης

Στόχος ληστών έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια ο Κώστας Καραφώτης. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 5:00, κι ενώ ο τραγουδιστής κοιμόταν, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, στην Άνω Γλυφάδα. Φαίνεται όμως ότι τα έντονα γαβγίσματα των ντόπερμαν τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή, χωρίς να κατορθώσουν να... ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.


Στόχος ληστών έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια ο Κώστας Καραφώτης, σύμφωνα με το agelioforos.gr. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 5:00, κι ενώ ο τραγουδιστής κοιμόταν, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, στην Άνω Γλυφάδα. Φαίνεται όμως ότι τα έντονα γαβγίσματα των ντόπερμαν τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή, χωρίς να κατορθώσουν να... ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Πρόλαβαν όμως να αρπάξουν τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του τραγουδιστή με το οποίο και διέφυγαν.

Ο τραγουδιστής ξύπνησε και αντιλήφθηκε ότι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά του, δεν πρόσεξε όμως ότι έλειπαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του μέχρι την επόμενη μέρα που θέλησε να το χρησιμοποιήσει.

Πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε όμως στη συνέχεια από την ομάδα ΔΙΑΣ, στον Κολωνό.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ