Δείτε και θαυμάστε ζωγραφική με τα δάχτυλα !

Η Τζούντιθ Μπράουν από την Νέα Υόρκη, χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τα δύο χέρια της, καθώς αυτό της επιτρέπει με την εγγενή συμμετρία του σώματος να εκφράζει με επιτυχία στον καμβά και στον τοίχο το επιθυμητό αποτέλεσμα Δείτε τα έργα της:

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, η Τζούντιθ Μπράουν από την Νέα Υόρκη, δημιουργεί όλα αυτά τα θαυμάσια τοπία και τα αφηρημένα μοτίβα χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τα δάχτυλά της.
 
Parakseno.gr : dermatiko9 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : fun5 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 17 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Η Μπράουν χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τα δύο χέρια της, καθώς αυτό της επιτρέπει με την εγγενή συμμετρία του σώματος να εκφράζει με επιτυχία στον καμβά και στον τοίχο το επιθυμητό αποτέλεσμα   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 18 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 19 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 21 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 24 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!   Parakseno.gr : katalili stigmi dinfo 27 Απίθανη ζωγραφική με τα δάχτυλα!

Πηγή:koulo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ