Τι γράφω σήμερα για τον 1ο χρόνο του blog, που τη νέα χρονιά ( 2013 ) «βαπτίζεται» eirinika.gr

Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε ένας χρόνος από τότε που "άνοιξα"το blog μου .. Το αγκαλιάσατε τόσο πολύ που μετατράπηκα σε ipad junkie ! Τα μάτια μου πονάνε για να βρίσκω θέματα που θα σας αρέσουν ή απλά θα είναι είδηση ... Κυρίως όμως έβγαλα το άχτι (-:)μου δίνοντας έμφαση στα Good News .

Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε ένας χρόνος από τότε που "άνοιξα"το blog μου .. Το αγκαλιάσατε τόσο πολύ που μετατράπηκα σε ipad junkie !


Τα μάτια μου πονάνε για να βρίσκω θέματα που θα σας αρέσουν ή απλά θα είναι είδηση ... Κυρίως όμως έβγαλα το άχτι (-:)μου δίνοντας έμφαση στα Good News .

Xροοόνια στην τηλεόραση είχε μαυρίσει το ματάκι μου,μαζί με το δικό σας και η καρδούλα μου αφού όλα τα αφεντικά μου,πετούσαν στα σκουπίδια,πλην εξαιρέσεων,το λόγο τον καλό, το θετικό, την ευχάριστη είδηση. Μωρέ λυσσάξτε στην αρνητική είδηση , δώστε στο λαό κλάμα, δράμα, αίμα, σπέρμα και θα δεις τις τηλεθεάσεις ψηλά ... Οι τηλεθεάσεις ! Μεγάλη ρουφήκτρα της ποιότητας ..
Λοιπόν, χωρίς τα δεσμά της τηλεθέασης, άνεργη και εγώ σαν χιλιάδες άλλους γράφω με πάθος, ξενυχτάω, σερφάρω, μπλογκάρω γιά να μην μπλοκάρω όπως είχα γράψει πέρσι ξεκινώντας. Δόξα τω θεώ το μπλογκάρισμα με βοήθησε να μην μπλοκάρω, να μην τρελαθώ με την απότομη ανεργία μου, με κράτησε ζωντανή, όχι δίνοντας μου λεφτά ( παίρνοντας μου μέχρι τώρα ) αλλά με στήριξε ψυχολογικά και ηθικά να κρατάω επαφή με την επικαιρότητα και ιδιαίτερα με την εξοικείωση μου με αυτό το νέο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Έμεινα ζωντανή και νέα. Άρα το 2012 ήταν θετικό μέσα στη συντέλεια του,χαχά !
Καλή Χρονιά σας εύχομαι και ας έχει μέσα το 13. Μήπως τα προηγούμενα που έμοιαζαν πιο τυχερά δεν μας πήραν και μας σήκωσαν ? Βάλτε δύναμη και αισιοδοξία σε όλες τις αντιξοότητες, πιάστε ξανά τη ζωή από τα μαλλιά και δώστε της να καταλάβει. Φιλιά
Από αύριο αρχίζω ανασκόπηση των καλύτερων θεμάτων και των δημοφιλέστερων GOOD NEWS !!!!
Α και ξέχασα, σε λίγες μέρες το blog μου θα λέγεται
www. eirinika.gr
Σας αρέσει ?
Ειρήνη Νικολοπούλου
πάνω από όλα μαμά μιας κόρης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ