Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά: το 2013 η Ελλάδα θα κερδίσει το στοίχημα

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι το 2012, η χώρα «διέψευσε τις Κασσάνδρες» και όσους «μας είχαν ξεγραμμένους». Δείτε το βίντεο:

Μήνυμα ελπίδας έστειλε ο πρωθυπουργός στους Έλληνες πολίτες για τη νέα χρονιά καθώς, όπως εκτιμά, το 2013 θα είναι η χρονιά κατά την οποία η Ελλάδα θα κερδίσει το στοίχημα για το μέλλον και θα φανεί η αναπτυξιακή προοπτική.


 
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι το 2012, η χώρα «διέψευσε τις Κασσάνδρες» και όσους «μας είχαν ξεγραμμένους».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο πρωθυπουργός, τόνισε πως πληρώσαμε πλέον, όλες τις αμαρτίες και τις στρεβλώσεις του πολιτικού μας συστήματος, της οικονομίας και του τρόπου που μάθαμε να ζούμε.
 
Από την άλλη πλευρά, όμως, τόνισε, «δείξαμε ότι έχουμε το κουράγιο να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν, κι ότι έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε για όσα θα κάνουν ξανά την Ελλάδα ισχυρή. Την κοινωνία μας δίκαιη. Την οικονομία μας ανταγωνιστική. Και τον Έλληνα υπερήφανο».
 
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, πλέον η έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία θέσεων εργασίας και σε μέτρα που θα δώσουν ανάσες στην οικονομία, ενώ επανέλαβε ότι στο προσεχές διάστημα θα πληρωθούν τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.
 
«Το 2013 θα μπουν στην οικονομία περισσότερα χρήματα από όσα θα βγουν» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ