Απεργούμε κι εμείς, κι ας μη το λέει κανείς-μια επιστολή ενός αγανακτισμένου εργαζόμενου σε ΜΜΕ

Απεργούμε κι εμείς, κι ας μη το λέει κανείς-μια επιστολή ενός αγανακτισμένου εργαζόμενου σε ΜΜΕ

  Απεργούμε κι εμείς, κι ας μη το λέει κανείς

Απεργούμε κι εμείς, οι εργαζόμενοι στο ΑΜΠΕ, γιατί οι διεκδικήσεις πρέπει να είναι προς τα πάνω, ναι, ακόμη και τώρα, για να απωθήσουμε ό,τι μπορούμε ακόμα.


Για να μην μπορούν να πουν σε κανέναν, Μετρό, Αγρότες, Δημοσίους υπαλλήλους ότι η καταβαράθρωση προς τα κάτω είναι και δίκαιο, στοιχείο δικαιοσύνης! !!

Όχι !!! Αυτό είναι γκεμπελίστικη προπαγάνδα για να εναντιωθεί ο κάθε κλάδος με τον άλλον, και πολύ χειρότερα όπως είδα σήμερα στο δικό μου χώρο εργασίας, ο ένας εργαζόμενος εναντίον του άλλου!!!

Σηκώνουμε το κεφάλι μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, που αν κρίνουμε, έχουμε έναν καλύτερο μισθό από αυτούς, αυτό τον μισθό πρέπει να προσεγγίσουν και να τους στηρίξουμε κι εμείς, γιατί αυτός είναι ένας απλός μισθός αξιοπρέπειας, εκτός κι αν δεν ζούμε στην Ευρώπη που όλοι οραματίζονται.

Το παραμύθι των Golden doys & girls στη δημοσιογραφία αφορά….βάλτε σας παρακαλώ ένα ποσοστό μόνοι σας, ελπίζω κάτω από 15% και είμαι γενναιόδωρος. Ας αναρτηθούν από τα λογιστήρια όλοι οι μισθοί των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ!

J-P,  ένας αγανακτισμένος εργαζόμενος ΜΜΕ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ