Δημήτρης Στρατούλης-ΣΥΡΙΖΑ: ''Φόρο 70% στους πλούσιους θα επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ''

Δείτε στο Focus στις εκλογές με την Φαιη Μαυραγάνη: Τον Δημήτρη Στρατούλη να εξηγεί ποιοι θεωρούνται πλούσιοι σύμφωνα με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους θα επιβληθούν φόροι έως 70% στο ενδεχόμενο που το κόμμα του αναλάβει την εξουσία. Την Διαμάντω Μανωλάκου να εξηγεί γιατί είναι αδύνατη η συνεργασία του ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί θεωρεί ανέφικτη την υλοποίηση του προγράμματος του. Μαζί τους, ο Στέλιος Σταυρίδης που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του καυγά του με τον Πέτρο Τατσόπουλο και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το Στέφανο Μάνο για την ΝΔ .Αλλά και ο Χρήστος Στασινόπουλος που ξεκαθαρίζει τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο επίπεδο των μετεκλογικών συνεργασιών και των σεναρίων που τις συνοδεύουν.

Δείτε στο Focus στις εκλογές με την Φαιη Μαυραγάνη:

Τον Δημήτρη Στρατούλη να εξηγεί ποιοι θεωρούνται πλούσιοι σύμφωνα με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους θα επιβληθούν φόροι έως 70% στο ενδεχόμενο που το κόμμα του αναλάβει την εξουσία.

Την Διαμάντω Μανωλάκου να εξηγεί γιατί είναι αδύνατη η συνεργασία του ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί θεωρεί ανέφικτη την υλοποίηση του προγράμματος του.

Μαζί τους, ο Στέλιος Σταυρίδης που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του καυγά του με τον Πέτρο Τατσόπουλο και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το Στέφανο Μάνο για την ΝΔ .Αλλά και ο Χρήστος Στασινόπουλος που ξεκαθαρίζειτη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο επίπεδο  των μετεκλογικών συνεργασιών και των σεναρίων που τις συνοδεύουν.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'

Δ.Στρατούλης: «Όποιος έχει 500.000 ευρώ εισόδημα ας ζήσει και με 150.000 εμείς θα τον φορολογήσουμε με 70%.Έχει αρθεί η ασυλία από την δημόσια και εθνική περιουσία, αν ο δανειστής εκτιμήσει ότι δεν του δώσαμε τα χρήματα μπορεί να κατασχέσει την Ακρόπολη».

Σ.Σταυρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει γι αυτό και κάθε μέρααλλάζειπρόγραμμα. Κινδυνεύουν σε 3 μήνες να κλείσουν 200.000 επιχειρήσειςεπί 2 άτομαάλλοι 200.000 άνθρωποι στους δρόμους».

Δ.Μανωλάκου: « Στην Σύνοδο Κορυφής ψηφίστηκε ότι εάν ξεφύγουμε από το έλλειμμα και το χρέος σε σχέση με το σύμφωνο σταθερότητας και σε περίπτωση που το υπερβούμε και δεν πειθαρχήσουμε πηγαίνουμε στο ευρωδικαστήριο, το οποίο μπορεί να μας αποβάλει από το ευρώ».

Χ.Στασινόπουλος: «Δεν θα συνεργαστούμε με κανένα κόμμα που έχει κορμό την ΝΔ γιατί δεν γίνεται να δεχτούμε το μνημόνιο».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ