CNN: Αυτός είναι ο δράστης της αιματηρής έκρηξης στην Βοστώνη - Ταυτοποιήθηκε από βίντεο καταστήματος

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της διπλής βομβιστικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστώνης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της διπλής βομβιστικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστώνης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το αμερικανικό δίκτυο CNN.



Το CNN, το οποίο επικαλείται πηγές του FBI υποστηρίζει ότι ο δράστης καταγράφηκε από κάμερα πολυκαταστήματος την ώρα που άφηνε ένα σάκο στο σημείο της έκρηξης. Τις έρευνες του FBI βοήθησε και ένα δεύτερο βίντεο, προσέθεσαν οι ίδιες πηγές, κάνοντας λόγο για «εντυπωσιακά ευρήματα», δίχως ωστόσο να υπεισέλθουν σε λεπτομέριες, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Newspost.gr.

Νωρίτερα, το CNN ανέφερε ότι το καπάκι από μία χύτρα που χρησιμοποιήθηκε για να τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου δίπλα στο σημείο της έκρηξης. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας, ωστόσο τα τελευταία ευρήματα φαίνεται πως επαληθεύουν το σενάριο ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Boston Globe, η οποία επικαλείται αξιωματούχο της τοπικής αστυνομίας αναφέρει ότι οι αρχές ίσως να δημοσιοποιήσουν φωτογραφία του υπόπτου μέσα στις επόμενες ώρες. Οι αρχές ερευνούν το ενεδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβεται είτε η Aλ Κάιντα, είτε κάποια εγχώρια ακροδεξιά οργάνωση.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr