Αυτός είναι ο 52χρονος οδηγός λεωφορείου που κρατούσε για 10 χρόνια τις 3 απαχθείσες γυναίκες στο σπίτι του - έκανε και παιδί με μια από αυτές -συγκινητικές φωτογραφίες

Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ο 52χρονος, ονομάζεται Άριελ Κάστρο και είναι οδηγός σε δημόσια σχολεία του Κλίβελαντ.

Τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν από την αστυνομία με τις υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής, βρέθηκαν ζωντανές, σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.



Amanda Berry (left) and Gina DeJesus (right)

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΡ, επικαλούμενο τον επικεφαλής της αστυνομίας του Κλίβελαντ, οι τρεις συλληφθέντες ήταν αδέλφια και ισπανόφωνοι. Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ο 52χρονος, ονομάζεται Άριελ Κάστρο και είναι οδηγός σε δημόσια σχολεία του Κλίβελαντ.



Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντεζεζούς είχαν εξαφανιστεί το 2004 όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους.



Η Ντεζεζούς ήταν 14 και η Μπέρι 16 ετών όταν απήχθησαν καθώς διένυαν την απόσταση από τις κατοικίες τους στο σχολείο όπου φοιτούσαν, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2000 όταν ήταν μόλις 20 ετών.


Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.


Amanda Berry (center)


Ο συγκλονιστικός διάλογος της Berry με την Αστυνομία:




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr