Colour Day Festival - Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή χρωμάτων έρχεται στην Αθήνα

Η μεγαλύτερη γιορτή των χρωμάτων έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 20 Ιουνίου και η πόλη θα γεμίσει με... χρώματα, χαρά και χορό. 

Η πιο διασκεδαστική εκδήλωση του καλοκαιριού για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ...100.000 σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης ετοιμάζονται να εκτοξευθούν στο γήπεδο ΟΑΚΑ. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας, διασκεδάστε παρέα με όλη την Αθήνα σε ένα εντυπωσιακό stage παρέα με τους: ΜΕΛΙSSES, Playmen, Claydee, Dino MFU, Agent Greg, HouseTwins, Mossel, Robin Skouteris, Michael Tsaousopoulos, God is DJ & Sparky T, Instamix, DJ The Boy, DJ Young, B-Sykes,Marnick και πολλούς άλλους. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα, είναι κατασκευασμένα από ειδική σκόνη, ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό. Ο χώρος του ΟΑΚΑ είναι έτοιμος να γεμίσει το ειδικά κατασκευασμένο stage του με ανθρώπους έτοιμους για διασκέδαση με πολύ χρώμα και πολύ χορό. Η πρόσβαση είναι εύκολη με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η είσοδος, δίπλα στον σταθμό του Ηλεκτρικού " Ειρήνη ".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr