Η πρωταγωνίστρια του Λευτέρη Βογιατζή, Στεφανία Γουλιώτη, αποχαιρετά τον μεγάλο της δάσκαλο με συγκίνηση και δέος μόνο στο eirinika.gr!

Η Στεφανία Γουλιώτη μοιράζεται μαζί μας την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας της με τον Λευτέρη Βογιατζή Η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια μιλά στο eirinika. Gr και στην Ειρήνη Νικολοπούλου για τον άνθρωπο και σκηνοθέτη που άλλαξε το ρου της θεατρικής τέχνης.

Η Στεφανία Γουλιώτη μοιράζεται μαζί μας την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας της με τον Λευτέρη Βογιατζή

Η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια μιλά στο eirinika. Gr και στην Ειρήνη Νικολοπούλου για τον άνθρωπο και σκηνοθέτη που άλλαξε το ρου της θεατρικής τέχνης.

 

Συντετριμμένη από την απώλεια του Λευτέρη Βογιατζή η Στεφανία Γουλιώτη μιλά στην Ειρήνη Νικολοπούλου και στο eirinika.gr για τον άνθρωπο Λευτέρη Βογιατζή, για τον σκηνοθέτη, αλλά και για τον μεγάλο δημιουργό του θεάτρου.  Η πολυβραβευμένη ηθοποιός υποστηρίζει ότι οι αξίες οι καλλιτεχνικές αλλά και οι θεατρικές θα μετατοπιστούν.

Τονίζει δε ότι ο Λευτέρης Βογιατζής έδινε θάρρος αλλά και χάραζε δρόμο για τους νέους ηθοποιούς στους οποίους δίδασκε να αμφισβητούν τα πράγματα όπως τα βλέπουν… Τέλος μας αποκαλύπτει μια συγκινητική στιγμή της καριέρας της με «πρωταγωνιστή» τον Λευτέρη Βογιατζή.

«Με την απώλεια του Λευτέρη θα μετατοπιστούν δυστυχώς οι θεατρικές και οι καλλιτεχνικές αξίες γιατί έθετε πολύ ψηλά τον πήχη. Είμαστε πολύ λίγοι οι άνθρωποι γι’ αυτόν τον τόσο ψηλό πήχη. Οι άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί μαζί του ξέρουμε πόσο πνευματική είναι αυτή η τέχνη και αυτό με τη δουλειά του το θύμιζε κάθε δευτερόλεπτο. 


Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος αυτή τη στιγμή που μπορεί εξίσου ικανά και όχι καριερίστικα να κρατήσει τόσο ψηλά το επίπεδο.

Αυτά σε ότι αφορά την απώλεια του. Τώρα για τον ίδιο… Ήταν τόσο ταγμένος σε αυτό που έκανε και εμείς είχαμε να θαυμάζουμε κάτι μεγάλο…αισθανόμαστε δέος .Μας έδινε θάρρος για να θέλουμε να προχωρήσουμε και να αμφισβητούμε τα πράγματα…Το οποίο είναι πολύ αντίθετο στην ευκολία της εποχής και αυτό θα μας λείψει πάρα πολύ…Δεν χωράνε σε λόγια όλα αυτά που νιώθω για τον Λευτέρη Βογιατζή…

Στην συνέχεια η Στεφανία Γουλιώτη αποκαλύπτει στην Ειρήνη Νικολοπούλου και στο eirinika.gr την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας της που την έζησε με τον Λευτέρη Βογιατζή.

Συγκεκριμένα λέει, « Κάναμε πρόβες το περασμένο καλοκαίρι στην Επίδαυρο και κάποια στιγμή κόβεται το ρεύμα και βυθιζόμαστε στο σκοτάδι…Τότε ο Λευτέρης Βογιατζής πήρε έναν φακό και φώτισε το πρόσωπο του για να μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του νεογέννητου που είναι μέσα στην κοιλιά της μητέρας…Ήταν από τις ωραιότερες στιγμές»

Ακούστε ένα ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Γουλιώτη στην Ειρήνη Νικολοπούλου 





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr