Πητερ Λιμ: Απο τους 1000 πλουσιοτέρους της γης επενδύει στην ΑΕΚ; - Οι καλλονές κόρη & σύζυγος του, η Irina Shayk & ο Ρονάλντο

Την πιθανότητα επένδυσης στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει ο Πίτερ Λιμ, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης της Βαλένθια αποτελεί και έναν εκ των χιλίων πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη σύμφωνα με το Forbes . 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay, ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη φέρεται να ενδιαφέρεται για να εμπλακεί στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πηγή της JP Morgan, διαχειριστικής εταιρείας κεφαλαίων και επιχειρηματικού συνεργάτη του Λιμ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα δράσης με έρευνα αγοράς εκ μέρους συνεργατών του ζάμπλουτου επιχειρηματία.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για άμεση προσέγγιση στην Ένωση, εντός του Αυγούστου με επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και συνέχιση των διαπραγματεύσεων με στόχο τη συμφωνία που θα εμπλέξει τον Πίτερ Λιμ στην ΠΑΕ έως τα τέλη του έτους.

Η νυν σύζυγος του Πήτερ Λιμ.

Οι προθέσεις του Λιμ για την ΑΕΚ επιβεβαιώνονται και από τη Βαλένθια, σημειώνοντας ότι η δημιουργία ενός αθλητικού χαρτοφυλακίου αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ με επενδύσεις σε διάφορα αθλήματα, ομάδες και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες αποτελούν στόχο του.

Ο Λιμ, είναι σύμφωνα με το Forbes ένας εκ των χιλίων πλουσιότερων στον πλανήτη.

 

 Ποιός είναι ο κύριος Λίμ που ξαφνικά μπαίνει στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο; 

Γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη πριν 62 χρόνια και σπούδασε λογιστικά αλλά γρήγορα επεκτάθηκε στις επενδύσεις όντας σήμερα στο Νούμερο  949 των δισεκατομμυριούχων όλου του κόσμου , το Νο13 στη Σιγκαπούρη, με περιουσία, η οποία ανέρχεται στα 2,5 δις δολάρια

Ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και σε επίπεδο διαχείρισης προσωπικών δικαιωμάτων.

Η πρώην σύζυγος του Πήτερ Λιμ18

Η  Mint Media, εταιρεία, η οποία βρίσκεται υπό την κατοχή του, απέκτησε τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα έξι χρόνια, εξαιρουμένων αυτών που αφορούν και τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία του Λιμ οφείλει να... εξαπλώσει και να κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη φήμη του Κριστιάνο στην Ασία. «Είναι καλός μου φίλος και γνωριζόμαστε καιρό» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όταν επισημοποιήθηκε η συμφωνία.

Επίσης είναι ο  βασικός επενδυτής της πίστας Formula 1 στη Μαλαισία, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη 10ετία ενώ έχει προσφέρει περισσότερες από 700 υποτροφίες σε αθλητές μέσω της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας του.

Ο Λιμ έχει παντρευτεί δυο φορές και η πανέμορφη κόρη του, έχει επιλέξει την δίκη της πορεία ακολουθώντας τα βήματα της Irina Shayk, καθώς  κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr