«Inyama»: Surf and Turf στη Μύκονο με την υπογραφή Μποτρίνι - Και καλό ψάρι & ποιοτικό κρέας‏

Άνοιξε πριν λίγες ημέρες, φέρνοντας στο Νησί των Ανέμων το διεθνώς δημοφιλές concept που συνδυάζει το ποιοτικό κρέας με τα φρέσκα θαλασσινά.

 

 Στην Πλατεία Αγίας Μονής στη Χώρα της Μυκόνου, το «Inyama» αποτελεί καρπό της συνεργασίας του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι με το Food Fund International, που εδρεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Το νέο εστιατόριο, ανοικτό μεσημέρι και βράδυ, φέρνει στο νησί το διεθνώς δημοφιλές concept του Surf and Turf που συνδυάζει το ποιοτικό κρέας με τα φρέσκα θαλασσινά. Έτσι, με την επιμέλεια του γνωστού σεφ, η “turf” μεριά του καταλόγου προτείνει ενδιαφέρουσες κοπές από ωριμασμένα μοσχαρίσια κρέατα της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας, ενώ η turf επικεντρώνεται στα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια και τα θαλασσινά.


 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ορεκτικά, με επιλογές όπως η κρύα σούπα χωριάτικης σαλάτας, το ταρτάρ φιλέτου με σάλτσα στιφάδο και το καλαμάρι γεμιστό με ελληνικά τυριά και κρέμα φάβας.

«Inyama», Χώρα Μυκόνου, 2289025851

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr