Δείτε απευθείας από τη Στοκχόλμη, το Φόρουμ για την ελευθερία στο ίντερνετ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, το διήμερο Φόρουμ για την Ελευθερία στο Ίντερνετ υπέρ της Παγκόσμιας Ανάπτυξης, που διεξάγεται στη Στοκχόλμη στις 22-23 Μαϊου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, το διήμερο Φόρουμ για την Ελευθερία στο Ίντερνετ υπέρ της Παγκόσμιας Ανάπτυξης, που διεξάγεται στη Στοκχόλμη στις 22-23 Μαϊου. Στόχος του Συνεδρίου, όπως γράφει το enet.gr, είναι να εμβαθύνει τη συζήτηση για το πώς η ελευθερία και ο ανοιχτός χαρακτήρας του Ίντερνετ δίνουν ώθηση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη παγκοσμίως. Το enet.gr μεταδίδει ζωντανά μέσω διαδικτύου τις εργασίες του Φόρουμ αλλά και τον διάλογο που γίνεται μέσω Twitter.
 

 
Στιγμιότυπα από την έναρξη του Φόρουμ για την Ελευθερία στο Ίντερνετ. Πηγή: http://www.stockholminternetforum.se



Το Φόρουμ διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, από το υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας και την Σουηδική Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Sida). Στις εργασίες του συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων που χαράσσουν πολιτική, ακτιβιστές και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και ειδικοί του τεχνολογικού τομέα.



Παρακολουθήστε ζωντανά τις εργασίες του Φόρουμ για την Ελευθερία στο Ίντερνετ, μέσω του http://www.stockholminternetforum.se



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr