Selfie - κουτάλι βγάζει φωτό ενώ... τρώτε - Κυκλοφορεί δωρεάν & κάνει θραύση

Μετά τα selfie των Όσκαρ και τα selfies χωρίς μακιγιάζ τώρα έρχονται τα selfies του πρωινού, αφού επιτελους κυκλοφορησε ένα προιον που όλοι περιμέναμε. Το selfies stick που έχει ενσωματομένου κουταλι για υπέροχες selfies όταν τρώμε
 

Αυτού του είδους την εξειδίκευση ομολογούμενος δεν την περιμέναμε, αλλά καλωσορίζουμε το νέο προϊόν, αφού μάλλον έλειπε από την αγορά. Γνωρίζετε και εσείς την τρέλα που επικρατεί με τα selfie-sticks, τα οποία τείνουν πλέον να γίνουν το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε φανατικού φίλου της mobile τεχνολογίας. Ως εδώ όλα καλά (και εντάξει έχουμε αρχίσει να τα συνηθίζουμε εδώ που τα λέμε…), πως θα σας φαινόταν όμως εάν σας λέγαμε ότι πρόσφατα η εταιρεία Great Mills που παρασκευάζει τρόφιμα και δημητριακά, παρουσίασε το Selfie Spoon!

Το νέο ραβδί των selfie καταλήγει σε ένα κουτάλι και ήδη άρχισε να μοσχοπουλάει. Το μήκος του είναι 76,2 εκατοστά και το λανσάρει γνωστή εταιρεία δημητριακών για διαφημιστικούς λόγους και το έχει ονομάσει "Ραβδί του Ναρκίσσου"

Σύμφωνα με τους εμπνευστές αυτού του αλλόκοτου (αλλά «πιασάρικου»)concept, το νόημα είναι να τρώει ο user τα δημητριακά του και ταυτόχρονα να τραβάει photosτην ώρα που βουτάει το κουτάλι του μέσα στον μπολ με το γάλα. Στη συνέχεια φυσικά μπορεί να ποστάρει τις φωτογραφίες του on-the fly στα social media, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τι έφαγε το πρωί! 

Παρόλα αυτά, η πλάκα είναι ότι δεν απαιτείται απολύτως κανένα κόστος για να το αποκτήσει κανείς, γι αυτό και τα πρώτα Selfie Spoon έγιναν καπνός,  και οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το παραγγείλουν, πληρώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής.

Πηγή: boredpanda.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ