Νίνο πρώτη φορά για την οικογένεια: "Τα παιδιά μου έγιναν από έρωτα και πολλή αγάπη - Νομίζω είμαι καλός μπαμπάς" (βίντεο)

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι κάνει πολλά πράγματα με τα παιδιά του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube, «Μαρία τη νύχτα», βρέθηκε ο Νίνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά και την οικογένεια του.

«Έγινα μπαμπάς το 2013. Τα παιδιά έγιναν από έρωτα και πολλή αγάπη. Δεν είναι κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς. Έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. 

Δείτε εδώ ολόκληρη την κουβέντα τους:

Έχω ακούσει από πολύ μικρός ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα. Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσω τα καλά. Ξεκίνησα πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός. Έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού», επισήμανε ο ίδιος. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής τόνισε ότι κάνει πολλά πράγματα με τα παιδιά του. «Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου ‘’ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά’’ και μου έχει μείνει αυτό. Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά... Και κάθε έτος είναι διαφορετικό. Φοβάμαι το αεροπλάνο και τον σεισμό. Είναι μια αναστάτωση. Το αεροπλάνο με αναστατώνει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο αεροπλάνο και τον σεισμό», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης. 

Διαβάστε ακόμη: Νίνο : Δεν ισχύει ότι συγκατοικούμε με την Ζόζεφιν - Ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ζοζεφίν: Η πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον Νίνο - Στην παραλία, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ