Το βίντεο με την σφοδρή επίθεση του Μίκη Θεοδωράκη ''κατά εθνομηδενιστών'' - Αφορμή τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης!‏

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης στην σημερινή ψευτοριστερά, την οποία χαρακτήρισε λεπτεπίλεπτη, στους εθνομηδενιστές, στους ανθέλληνες και στους απάτριδες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 30/5/2013 στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την "Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για τη Ρεπούση πάντως εκπλήσσει λέγοντας ότι θα της αφαιρούσε το διαβατήριο και θα την έστελνε στη Νιγηρία!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης στην σημερινή ψευτοριστερά, την οποία χαρακτήρισε λεπτεπίλεπτη, στους εθνομηδενιστές, στους ανθέλληνες και στους απάτριδες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 30/5/2013 στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την "Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για τη Ρεπούση πάντως εκπλήσσει λέγοντας ότι θα της αφαιρούσε το διαβατήριο και θα την έστελνε στη Νιγηρία, αναφέρει το cretalive.gr!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr