Ξαδέρφες Παπακωνσταντίνου: Είμαστε αθώες και ύποπτες λόγω σύμπτωσης

Υπόμνημα, με το οποίο ενημερώνουν ότι αρνούνται να καταθέσουν, έστειλαν ξανά στην προανακριτική επιτροπή οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Υπόμνημα, με το οποίο ενημερώνουν ότι αρνούνται να καταθέσουν, έστειλαν ξανά στην προανακριτική επιτροπή οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Στο έγγραφό τους αναφέρουν, επίσης, ότι θεωρούνται ύποπτες λόγω σύμπτωσης, ενώ δηλώνουν αθώες, γράφει το iefimerida.gr

.

Οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν σήμερα στην προανακρτική επιτροπή και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τα έξι εκατ. ευρώ που φέρονται να απέκρυψαν βάσει της έρευνας του ΣΔΟΕ. Ωστόσό, οι Μαρίνα και Ελένη Παπακωνσταντίνου επέλεξαν να παραστούν οι ίδιες αλλά να στείλουν υπόμνημα, όπως, δηλαδή, είχαν κάνει και την προηγούμενη φορά.

Σημειώνεται ότι η  Ελένη Παπακωνσταντίνου θεωρείται ύποπτη από τη Δικαιοσύνη, όχι, όμως και η αδελφή της Μαρίνα, η οποία επικαλείται την ιδιότητα της «συζύγου ύποπτου».

Τα μέλη της Προανακριτικής θα συνεδριάσουν στις 18:30 το απόγευμα, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα επιμείνουν στην κλήτευση των δύο προσώπων, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η εξέταση των συζύγων ταν εξαδέλφων του πρώην υπουργού, Ανδρέα Ρωσσώνη και Συμεών Σικιαρίδη.








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr