Ένταση και στη Βουλή για το θέμα της ΕΡΤ

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην ΕΡΤ.

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην ΕΡΤ.



Όπως γράφει το imerisia.gr, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων «υπερασπίζονται» τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ με το υφιστάμενο καθεστώς, λέγοντας:
«Είναι προφανές ότι υπερασπίζεστε ένα οργανισμό για τον οποίο όλοι ομολογούν τις παθογένειες την αγριότητα των συντεχνιών, την πληθώρα των εργαζομένων, τις μεγάλες αμοιβές και έρχονται και μιλούν για την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσής του. Την ομολογούν αλλά κανείς δεν την κάνει για χρόνια. Ομολογούν την αναγκαιότητα αλλαγής του κράτους αλλά όταν έρχεται η ωρα κανείς δεν θέλει να κάνει τίποτα.
Να αγγίξει τα συνδικάτα» και πρόσθεσε πως «Το κράτος αλλάζει και πλέον θα παρέχει αποτελεσματικές και λειτουργικές υπηρεσίες στους πολίτες. Όχι σύμφωνα με τις απόψεις τις μειοψηφίας αλλά της πλειοψηφίας».
Σημείωσε δε, απευθυνόμενος ουσιαστικά προς τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «υπάρχει και κάτι για όσους θυμήθηκαν τώρα την διαφωνία τους. Μέσα σε αυτή την αίθουσα με την ψήφο τους αναλήφθηκαν υποχρεώσεις που έχουν οριστεί χρονικά. Αυτές οι υποχρεώσεις αναφέρονται σε αριθμό αποχωρήσεων από το Δημόσιο. Υλοποιήθηκαν αυτές οι επιλογές ή θα ξαναμπούμε στον φαύλο κυκλο αναξιοπιστίας;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr