''Kame Koummando'': H Made in Greece παραγωγή του Μανώλη Δαμιανάκη που σαρώνει σε Διεθνή Φεστιβάλ κινηματογράφου

Μετά απο την επιτυχημένη της πορεία και με την συμμετοχή σε 5 Διεθνη Φεστιβάλ με δυο βραβεία αυτό του Καλ στο Διεθνές Φεστιβάλ Πελλοπονήσου και ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΕ στο Διεθνές Φεστιβάλ Λονδίνου προβάλετε η μεγάλου μήκους ταινια του σκηνοθέτη Μανόλη Δαμιανάκη .

O kame koummando ζεί τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Επιθυμία του το Πνεύμα του να επιστρέψει πίσω στο χρόνο στον Πλανήτη .Τα κοινωνικά φαινόμενα βρίσκοντας σε έξαρση και οι ανθρώπινες ψυχές μπερδεμένες .

Πρωταγωνιστές ΦΩΤΗΣ ΑΡΜΕΝΗΣ - ΑΓΑΠΗ ΜΑΝΟΥΡΑ

Καθώς και μεγάλος αριθμός Β´ ρόλων και κομπάρσων

Λίγα λόγια από τον σκηνοθέτη για το Φίλμ

Γνώριζα εξαρχής ότι έγραψα ένα σενάριο το οποίο αφορούσε μια ταινία καλητεχνική κατά συνέπεια μη εμπορική . Με κοινό το οποίο θα την έβλεπε με διαφορετικό μάτι στα Φεστιβάλ, Ελληνικά αλλα και εκτός . Από το πέρασμα στο σενάριο , στην σκηνοθεσία , αυτό της μετέπειτα παραγωγής και όλων των συνοπτικών διαδικασιών εώς την τελική της σταδιοδρόμιση στις προβολές της υπήρχε στο πλάνο μου το πως θα μπορούσε να έχει και εμπορικό χαρακτήρα αφού ένας νέος δημιουργός χρειάζεται εκτός όλων των άλλων και το κοινό του αλλά και την εκ νέου χρηματοδότηση . Πρώτα απο όλα οι Πρωταγωνιστές είναι γνωστοί και εμπορικοί , γενικότερα έχουν μεγάλη γκάμα συμμετοχής σε διάφορες παραγωγές αρκετός κόσμος απο τους Β´ ρόλους εμφανίζοντε ως νέα Ταλέντα μιας που σε εκείνους ή εκείνες είδα κάτι...και άλλοι οι άλλες έχουν εμπειρία απο άλλες παραγωγές Κινηματογράφου Τηλεόρασης και Θεάτρου . Όλοι οι συντελεστές, το σενάριο, η τεχνική της, το κάδρο της , η φωτογραφία της , το χρώμα της , η μουσική της , το μοντάζ , όλα τα δημιουργικά της στάδια κ.τ.λ ήταν σκοπός, όπου και συνέθεσαν την παραπάνω ταινία .

Καθώς η ταινία μου "Kame Koummando" έφτανε σε Διεθνές Φεστιβάλ παρακολουθούσα εξαρχής με ποιές ταινίες συνδέονταν το Φεστιβάλ αυτό σε ποιές έκανε Promotion και Screening και ποια τύχη μπορεί να είχε η δική μου στην πορεία της . Είδα στον Κινηματογράφο όλες τις νέες παραγωγές νέες ταινίες που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν , με μεγάλη μου χαρά είδα ότι η ταινία μου είχε εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς για την Υποκριτική των Πρωταγωνιστών, τον ρυθμό της, το κάδρο της, γενικότερα ως φίλμ . Ταινίες οι οποίες έιχαν μεγάλο Badged και συνδέονταν με τα Φεστιβάλ τα οποία είχα στείλει την ταινία μου και άλλες που ήταν γενικότερα στην παραγωγή έκτος Φεστιβάλ . Συνέδεσα όλα τα στοιχεία που είχα απο τις δικές μου προβολές και άλλες , σχόλια του κόσμου μετά τις προβολές της , εντυπώσεις απο το press kit, Φεστιβάλ κ.τ.λ και αυτό το οποίο είχα σχεδιάσει να κάνω δηλαδή μια καλητεχνική εμπορική ταινία δούλεψε με ποικίλο τρόπο .

 

***Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr