Όλα όσα έγιναν στο γεύμα της WIB: Οι σιδηρές κυρίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας ήταν εκεί

Γυναίκες παντού. Ελληνίδες της αφρόκρεμας και της σκληρής δουλειάς. 

Γυναίκες - "άνδρες , αφού έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα στερεότυπα του κλασσικού προορισμού του φύλου τους και με ανατρεπτικές υπερβάσεις συνδύασαν οικογένεια- υψηλές θέσεις , πήραν ρίσκα .

Ημουν εκεί χειροκροτώντας αφενός μεν την Αναστασία Σιδέρη  Πρόεδρο της WIB:  Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αφετέρου την ομιλήτρια- καλεσμένη στο γεύμα Danica Purg,  Πρόεδρο του IEDC- Bled School of Management της Σλοβενίας.

Γιατί χειροκρότημα; Μα , όταν διαβάσετε την πορεία αυτών των γυναικών και την κορυφή που άγγιξαν με νίκες και λύπες με αγώνα και  ζημίες με ολική επαναφορά και θάρρος γιά την συνέχεια , θα συμφωνήσετε .

Η WIB δεν είναι να ακόμη club κυριών γιά το πως θα εξοστρακίσουμε τους άνδρες , κάθε άλλο!

Πρόκειται για μία σύγχρονη , "χαλαρή "ένωση γυναικών επαγγελματιών απο διάφορους τομείς των επιχειρήσεων που ανταλλάσσουμε το know how με παγκόσμια ματιά και θα εξισορροπούμε κάθε φορά σαν "μοντέρνες Νάντια Κομανέτσι " πάνω στην μπάρα : οικογένεια , προσωπική ζωή , επάγγελμα , νεές τεχνολογίες , κρίση .

 Μαζευόμαστε γιά να ανανεώσουμε τα data μας από ολα όσα μαθαίνουμε η κάθε μία στον κλάδο της , απο τα ταξίδια - εμπειρίες και αποστάγματα της αειφόρου προσωπικής και επαγγελματικής μας ανάπτυξης . 

Αν πατήσετε εδώ θα διαβάσετε την εμπνευσμένη ομιλία της, αλλά την επόμενη φορά να είσθε κοντά μας οσοι και όσες θέλετε να δυναμώνετε την φωνή σας και να πετυχαίνετε με πρότυπα σαν της Danica Purg  Πρόεδρο του IEDC- Bled School of Management της Σλοβενίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ