Αντωνάκη (Ρέμο) τράβα στον Σαν Ρέμο- με τα καμώματα του προκαλεί έναν ανάπηρο και χάνουμε το δίκιο μας όσο και αν αντιπαθούμε τους Γερμανούς-Το άρθρο του Παν. Μπουσμπουρέλη

Αν και οι Γερμανοί μάς είναι αντιπαθέστατοι από πάσης απόψεως, στην περίπτωση του Ρέμου, ίσως είναι από τις λίγες φορές που έχουν δίκιο.

Αν και οι Γερμανοί μάς είναι αντιπαθέστατοι από πάσης απόψεως, στην περίπτωση του Ρέμου, ίσως είναι από τις λίγες φορές που έχουν δίκιο. Το παιδί έχει μείνει σε άλλη δεκαετία και με την ελαφροτητά του δυσφημεί την χώρα αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της καθημερινής εργασίας που μάχονται έκθετοι απέναντι στην εφορία και τις υποχρεώσεις τους, υφιστάμενοι την τρέλα του μνημονίου.



Με τα καμώματα του Αντωνάκη όμως δόθηκε τροφή στην Bild. Και φυσικά δεν συζητάμε ούτε για τις τιμές της παράστασης ούτε και για το ποιοί πήγαν. Εφόσον πλήρωσαν και εκόπησαν τα αποδεικτικά δεν μάς πέφει λόγος.

Ομως δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα λαϊκός τραγουδιστής, με την κλασσική έννοια του όρου, καλώς ή κακώς να προκαλεί έναν ανάπηρο, γιατί χάνουμε το δίκιο μας.Οσο για κείνο το απίθανο τραγούδι με το τέρμα πια τα δανεικά, θα θελε σίγουρα πολύ να το ακούσει και ο μέσος επιχειρηματίας, που έχει ξεβρακωθεί για να πληρώνει και να χρηματοδοτεί τις πωλήσεις του.

Δυστυχώς όλα αυτά δείχνουν ότι η κουλτούρα στην χώρα δεν αλλάζει και καλά κάνουν τα hedge funds και έχουν αρχίσει να ξαναπεριμένουν το μπαμ!

Ο μέσος Ελληνας για τον οποίο διατείνεται ο κ. Ρέμος ότι εκπροσωπεί έχει πολλά να διεκδικήσει αυτήν την περίοδο. Από τις ρυθμίσεις του στην εφορία και τα ταμεία μέχρι στις τράπεζες και πόσα άλλα μέτωπα, στα οποία μια χρεωκοπημένη οικονομία με ένα πρόγραμμα που συναντά πια τόσο σφοδρή διεθνή κριτική,τον στήνει στην κυριολεξία στον τοίχο. Δεν χρειάζεται λοιπόν το χιούμορ σου κύριε Ρέμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ