Συγκλονιστικές πέννες με pesto από φυστίκι: Η συνταγή του σούπερ σεφ μας Έκτορα Μποτρίνι
Πολύ εύκολη συνταγή και νηστίσιμη, με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.
ΥΛΙΚΑ
350 γρ. πέννες ολικής άλεσης
200 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ανάλατο
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. φρυγανιά τοσταρισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ακολουθεί η συνταγή βήμα βήμα από το www.botrini.gr.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φυστίκια μαζί με λίγο ελαιόλαδο να γίνουν μια κρέμα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε al dente και τα ανακατεύουμε με το pesto.
Γαρνίρουμε από πάνω με την τοσταρισμένη φρυγανιά.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr