Μπορεί ένα μήλο να γίνει έργο τέχνης και μάλιστα να τρώγεται; - Ναι σε επιδέξια χέρια (ΦΩΤΟ)
Ο δημιουργός τους Cedric Grolet θεωρείται ο καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου
Ο Cedric Crolet, είναι κορυφαίος Γάλλος ζαχαροπλάστης που δημιουργεί κάθε φορά μικρά γλυκά αριστουργήματα.
Εργάζεται στο ξενοδοχείο Le Meurice στο Παρίσι και με έντονη δραστηριότητα στα social media, είναι ο πιο επιδραστικός ζαχαροπλάστης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, εμπνέοντας μιικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και απλούς λάτρεις των ωραίων γλυκών.
Δεν είναι τυχαίο που φέτος ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου, κερδίζοντας το βραβείο Valrhona USA award, σε μια λαμπρή τελετή στη Νέα Υόρκη.
Εδώ βλέπετε τη συναρπαστική παρουσίαση ενός μήλου - υπερπαραγωγή ζαχαροπλαστικής.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr