Ρομαντικές φωτογραφίες με τους νιόπαντρους Μαντόνα & Σον Πεν από το Σεπτέμβρη του 1985

Από το φωτογράφο Herb Ritts 

Ο Σον Πεν συνάντησε την Μαντόνα τον Φεβρουάριο του 1985. Παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου του ίδιου έτους , την ημέρα των γενεθλίων της διάσημης ντίβας της μουσικής. Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στην ταινία Shannon Surprise το 1986.

Την ίδια χρονιά η Μαντόνα αφιερώνει στο σύζυγο της, το άλμπουμ "True Blue". "Στον Σον Πεν , τον πιο "cool τύπο" στο σύμπαν", γράφει.

Ο θυελλώδης έρωτας και η πολύκροτη σχέση του διάσημου ζευγαριού, συνοδεύτηκε από βίαιες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων και εκπροσώπων του τύπου. "Δράστης" ο οξύθυμος Σον Πεν που το 1987 καταδικάστηκε σε 60 μέρες φυλακή για τον ξυλοδαρμό ενός φωτογράφου.

Το Δεκέμβριο του 1987 η Μαντόνα υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Στη συνέχεια απέσυρε την αίτηση για να επανέλθει τον Ιανουάριο του 1989.

Η Μαντόνα κατηγόρησε πολλές φορές τον Σον Πεν για βίαιες επιθέσεις εναντίον της.

Κι όμως το Σεπτέμβρη του 1985 το νιόπαντρο ζευγάρι έδειχνε τόσο ευτυχισμένο. Τίποτε δεν προμήνυε την εξέλιξη του μεγάλου έρωτα.

 

Ο φωτογράφος Herb Ritts αποθανάτισε με το φακό του  ρομαντικές στιγμές των νεόνυμφων, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το vintage every day.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ