Έκτορας Μποτρίνι: Πρωτοχρονιάτικη τηγανιά κρασάτη - Κάντε την, θα μείνει αξέχαστη
Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
29 Δεκεμβρίου 2021 - 6:11 μμ
Υλικά
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ευχαριστούμε θερμά τον Έκτορα Μποτρίνι και το botrini.gr για την παραχώρηση της συνταγής
Οδηγίες
- Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό.
- Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
12 Νοεμβρίου 2024
13 Νοεμβρίου 2024