Ο Έκτορας Μποτρίνι δημιουργεί: Μπρουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.

 

Υλικά

300 γραμμ. ψητό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 αβοκάντο

2 σφιχτές ντομάτες

8 φέτες σπιτικό ψωμί

Χυμός από 1 λεμόνι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Ευχαριστούμε θερμά τον Έκτορα Μποτρίνι και το botrini.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Οδηγίες

Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι, κόψτε το σε μικρές φέτες και ραντίστε τις ελαφρά με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.

Για τη σος: Χτυπήστε το λάδι με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.

Ζεματίστε γρήγορα τις ντομάτες σε βραστό νερό, ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια τους και κόψτε τις σε μικρούς κύβους. Φρυγανίστε το ψωμί στο φούρνο.

Βάλτε πάνω σε κάθε φέτα από 1 φέτα αβοκάντο, 1 φέτα κοτόπουλου, 1 κ.σ. ντομάτες. Ραντίστε με τη σος και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr