Ερντογάν: «Κομπάρσος των ξένων δυνάμεων η Ελλάδα - αν επιμείνει στο ίδιο λάθος, θα πάθει ό,τι και στο παρελθόν» (βίντεο)

Τραβά το σχοινί ο Τούρκος πρόεδρος

Νέο παραλήρημα από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα είναι «κομπάρσος των ξένων δυνάμεων».

Ο Ερντογάν μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του, AKP είπε πως: «ξέρουμε τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας με την Ελλάδα». Παράλληλα, επανέλαβε ότι η χώρα του δεν θα αλλάξει στάση ως προς το αίτημα Σουηδίας και Φινλανδίας να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, αν δεν γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

«Θα πούμε "ναι" στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους» συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

 

Και πρόσθεσε ακόμα: «Βρεθήκαμε στη Σμύρνη και με αφορμή την άσκηση Efes 2022 και στείλαμε ενα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με τις εξελίξεις στο Αιγαίο σε αυτιούς που πρέπει. Συνατήσαμε και τις τοπικές οργανώσεις μας στη Σμύρνη.  Γνωρίζουμε και έχουμε αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται εναντίον της χώρας μας και αφήνουν την Ελλάδα πάνω που γίνεται κακομαθημένη και πάλı όπως και στο παρελθόν.

 

 

Το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνεται αυτό το παιχνίδι ή οικειοθελώς έχει αναλάβει τον ρόλο του κομπάρσου σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρετε πως στα γυρίσματα ταινιών οι κομπάρσοι είναι αυτοί που κουράζονται περισσότερο , φθείρονται και σπάνε τα χέρια και τα πόδια τους. Όμως δεν στη σκηνή δεν εμφανίζεται το όνομα τους ούτε οι ίδιοι. Στο παρελθόν αυτό συνέβη στην Ελλάδα και αν επιμείνει στο ίδιο λάθος θα συμβεί ακριβώς αυτό και πάλι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr