Μεγαλοκοπέλα νύφη με ολόλευκα μαλλιά & ονειρεμένο νυφικό πήγε στον γάμο της με τα εγγόνια - παρανυφάκια - Γιατί η τελετή άργησε 20 χρόνια (φωτό)

Μία ξεχωριστή επέτειος τους άλλαξε τα σχέδια ...

Η Jocelyne Katz και ο Alberto Chehebar γνωρίστηκαν πριν από δύο δεκαετίες σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ένας κοινός τους φίλος.

Το πρώην μοντέλο από τη Χιλή και ο συλλέκτης τέχνης άρχισαν να βγαίνουν σύντομα μετά τη γνωριμία τους.

Αλλά ακόμα και καθώς περνούσαν τα χρόνια, δεν ένιωσαν την ανάγκη να προχωρήσουν σε γάμο.

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να παντρευτούμε. Δεν νιώθαμε ότι το χρειαζόμασταν. Γιατί να αλλάξουμε κάτι που λειτουργεί τόσο καλά;» λέει η Jocelyne στη Vogue.

Όλα άρχισαν να αλλάζουν καθώς πλησίαζε η 20η επέτειός τους. Το ζευγάρι ήθελε να το γιορτάσει με έναν σημαντικό τρόπο - και για κάποιο διάστημα σκέφτονταν ίσως να κάνουν κάτι με στενούς φίλους και οικογένεια.

«Μετά όμως από πολλές σκέψεις για το πού και πώς θέλαμε να είναι, αποφασίσαμε... γιατί να μην το κάνουμε επίσημο;» λέει η Jocelyne.

«Μετά από 20 χρόνια μαζί, και οι δύο ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε μαζί για πάντα».

Θέλησαν να ζητήσουν τη βοήθεια της διοργανώτριας Melissa Sullivan, από το Studio Sully, για να σχεδιάσουν την εκδήλωσή τους – και ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιανουαρίου, νωρίτερα φέτος, η Jocelyne και ο Alberto παντρεύτηκαν τελικά στην ειδική εγκατάσταση της φίλης τους καλλιτέχνιδας Brigitte D’Annibale στο Malibu, Καλιφόρνια.

Η νύφη επιμελήθηκε μόνη το μακιγιάζ της, ενώ φόρεσε ένα φόρεμα της Gabriela Hearst για την περίσταση.

Σε off-shoulder style με balloon μανίκια και άνετη γραμμή, ωδή του μίνιμαλ σικ!

«Στην αρχή, ήμουν τελείως κατά του λευκού φορέματος», λέει.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ονειρευτεί τον γάμο μου, οπότε στην ηλικία μου δεν θα άλλαζα ξαφνικά αυτή τη σκέψη».

Η Jocelyne άλλαξε γνώμη μόλις μια εβδομάδα πριν τον γάμο, όταν το ζευγάρι έτυχε να περνάει μπροστά από τη μπουτίκ της Ουρουγουανής σχεδιάστριας στη γωνία της Rodeo Drive.

«Ο Alberto είδε ένα μακρύ φόρεμα σε απόχρωση του λευκού και μου ζήτησε να το δοκιμάσω», εξηγεί.

«Και οι δύο το λατρέψαμε».

Συνδύασε το φόρεμα με σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και βραχιόλια, ενώ ο Alberto επέλεξε κουστούμι με πιέτες από τον Issey Miyake και παπούτσια Prada.

Την μεγάλη μέρα, το ζευγάρι εμφανίσθηκε χέρι-χέρι με τα εγγόνια του, ενώ ένας κύριος έπαιζε μουσική με φλάουτο.

«Ήταν μια όμορφη, απλή, μοναδική και πνευματική τελετή», λέει η Jocelyne. «Όλοι μπορούσαν να νιώσουν την αγάπη. Το γεγονός ότι είχα κοντά μου τα τρία μου παιδιά και τα εγγόνια μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο απ’ όλα».

Μετά την τελετή, έκαναν γεύμα στον κήπο, με τα Όρη Σάντα Μόνικα από τη μία πλευρά και τον Ειρηνικό Ωκεανό από την άλλη.

Το ζευγάρι είχε μία γαμήλια τούρτα με μπεζέ από λούκουμα (το αγαπημένο γλυκό της Jocelyne από τα παιδικά της χρόνια στη Χιλή), ενώ οι σεφ Oren Zroya και Jennifer Naylor ετοίμασαν μια εντυπωσιακή ποικιλία επιδορπίων για τους καλεσμένους.

Το βράδυ άρχισε το πραγματικό πάρτι. «Όταν εμφανίστηκαν τα αστέρια, χορέψαμε σαν να μην μας έβλεπε κανείς», μοιράζεται η νυφούλα.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν είναι αργά!

Διαβάστε ακόμη: Αρμάντ Ντουμπλάντις: Η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του δείχνει το πολυτελές & υπέρλαμπρο μονόπετρό της – Η συγκλονιστική πρόταση γάμου (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Γαμο-βάφτιση για τον Απόστολο Ρουβά & την Φανή Γιαβρίδου: Το εντυπωσιακό πουπουλένιο νυφικό με τις πέρλες & η παραμυθένια τελετή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr