Viva Mexico, viva Espana: Η Σάλμα Χάγιεκ τιμάει την κληρονομιά της - "Είμαι περήφανη για την ισχυρή κοινότητα γύρω μου" (φωτό)

Είναι ο μήνας της Εθνικής Κληρονομιάς των Ισπανόφωνων

Με μία σειρά από φωτογραφίες τιμάει το #NationalHispanicHeritageMonth (Μήνας Εθνικής Κληρονομιάς των Ισπανόφωνων)  η Σάλμα Χάγιεκ.

Να πούμε ότι ο Μήνας Εθνικής Κληρονομιάς των Ισπανόφωνων είναι μια ετήσια γιορτή στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία διαρκεί από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τιμώνται οι συνεισφορές και οι επιτεύξεις των Ισπανόφωνων και Λατινοαμερικανών στην ιστορία, τον πολιτισμό και την κοινωνία των ΗΠΑ.

Η επιλογή της ημερομηνίας, από τις 15 Σεπτεμβρίου, συμπίπτει με τις επετείους ανεξαρτησίας πολλών χωρών της Λατινικής Αμερικής, όπως της Κόστα Ρίκα, του Ελ Σαλβαδόρ, της Γουατεμάλας, της Ονδούρας και της Νικαράγουας, που γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους στις 15 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, το Μεξικό γιορτάζει την ανεξαρτησία του στις 16 Σεπτεμβρίου και η Χιλή στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο εορτασμός αυτός συχνά περιλαμβάνει εκδηλώσεις όπως συναυλίες, φεστιβάλ, συζητήσεις και εκθέσεις που προβάλλουν την πλούσια κληρονομιά και τις παραδόσεις των ισπανόφωνων κοινοτήτων.

Η Μεξικανή ηθοποιός μοιράστηκε με τους σχεδόν 30 εκατομμύρια ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα με κοντινούς ανθρώπους από την "κοινότητα της".

"#NationalHispanicHeritageMonth. Ευγνώμων για την ισχυρή κοινότητα γύρω μου που συνεχώς ανεβάζει τον πολιτισμό μας, ενισχύει τις φωνές μας και πιέζει για αλλαγή.

Μαζί, τιμούμε την κληρονομιά μας ❤️

📸: BFA, Desperado Premier 1995", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η περήφανη Σάλμα Χάγιεκ.

Τη βλέπουμε να ποζάρει μεταξύ άλλων με την Σοφία Βεργκάρα, την Εύα Μέντες, την Ζώη Σαλντάνα, την Πενέλοπε Κρουζ, τον Αντόνιο Μπαντέρας, την Καμίλα Μορόν, την Τζένα Ορτέγκα...

Διαβάστε ακόμη: Balenciaga-Πρώτη σειρά: The black is back! Mε Nικόλ Κίντμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Κέιτι Πέρι (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Τυχερό αγόρι ο Augie: Τον γιορτάζουν η διάσημη μαμά του Linda Evangelista & Η star του Hollywood μητριά του Salma Hayek – «Φέρνεις την ευτυχία & το φως στις ζωές μας» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr