Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία - Γερμανός διπλωμάτης φέρεται να σκότωσε τον σύζυγο του - είπε ότι έπεσε αλλά ήταν γεμάτος μώλωπες

Το ζευγάρι ήταν μαζί μαζί 23 ολόκληρα χρόνια 

 

Γερμανός διπλωμάτης συνελήφθη στο Ρίο ντε Τζανέιρο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Βέλγου συζύγου του.

Ο Uwe Herbert Hahn ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός του, Walter Biot, πέθανε την Παρασκευή μετά από πτώση από το διαμέρισμά τους στην περιοχή της Ιπανέμα, αφού αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία. 

Ωστόσο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του, αφού εντοπίστηκαν ίχνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα έδειξε ότι είχε πολλαπλά τραύματα στο σώμα.  «Οι συνθήκες του θανάτου είναι εμφανείς. Αντιληφθήκαμε πως επρόκειτο για έναν βίαιο θάνατο από τα ίχνη των τραυμάτων σε διαφορετικά μέρη του σώματος (σ.σ. του θύματος)» επεσήμανε η ντετέκτιβ, Camila Lourenco, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Reuters.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε πως η πρεσβεία στη Μπραζίλια και το προξενείο στο Ρίο είναι σε στενή επαφή με τις Αρχές της Βραζιλίας σχετικά με την πορεία της έρευνας. Απέφυγε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση ή την εξέλιξη της έρευνας, αναφέροντας πως πρέπει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα. 

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης G1, το ζεύγος ήταν μαζί 23 χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr