Τραγικό δυστύχημα στα Σύβοτα: Το μπουρίνι «σκότωσε» την γυναίκα με το αλεξίπτωτο θαλάσσης - σοκαρισμένος ο χειριστής του (βίντεο)

«Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρεις της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στα Σύβοτα, όπου μια 62χρονη γυναίκα, έχασε τη ζωή της, την ώρα που έκανε parasailing.

«Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω. Ξαφνικά βγήκε ένα δυνατό μπουρίνι και εκείνη την ώρα κόπηκε ο ιμάντας χωρίς να καταλάβω πώς.

Βρέθηκα κι εγώ ο ίδιος ναυαγός και ενδεχομένως να είχα πνιγεί αν δεν είχε βρεθεί το σκάφος που μας περισυνέλεξε. Δεν ξέρω πώς έγινε το δυστύχημα, ο μόνος λόγος που μπορώ να το αποδώσω είναι ο ξαφνικός άνεμος» είπε  στον ΣΚΑΪ o χειριστής του σκάφους από το οποίο είχε δεθεί ο ιμάντας του θαλάσσιου αλεξίπτωτου.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr η άτυχη γυναίκα ήταν από την Κομοτηνή και έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Την ώρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα είχε ξεσπάσει μπουρίνι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν κι άλλοι άνθρωποι που βρισκόταν στη θάλασσα είτε με βάρκες, είτε κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Ο χειριστής του ταχύπλοου με το οποίο έκανε αλεξίπτωτο η άτυχη γυναίκα μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι από ριπή ανέμου κόπηκε ο ιμάντας με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί στη θάλασσα.

Η προανάκριση θα συνεχιστεί ενώ θα γίνει έρευνα αν τελικά κόπηκε ο ιμάντας που συνέδεε τη γυναίκα με το σκάφος ή ο κρίκος που υπάρχει στον ιμάντα.

Όταν έμεινε στον αέρα ανεξέλεγκτο το αλεξίπτωτο, το ταχύπλοο που το τραβούσε έκανε στροφή και κατευθύνθηκε προς το σημείο μαζί με ένα άλλο επίσης, ταχύπλοο που έκανε την ίδια δουλειά, θαλάσσια σπορ, καθώς και ένα ιδιωτικό σκάφος το οποίο τελικά περισυνέλεξε χωρίς τις αισθήσεις της την τουρίστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr