Γυναίκα έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της-διχάζει όμως τα social media-«βροχή» τα αρνητικά σχόλια

Η 27χρονη ανέβασε το βίντεο στο TikTok αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι τα περισσότερα σχόλια θα ήταν αρνητικά.

Μια 27χρονη γυναίκα πήρε την απόφαση να πρωτοπορήσει και να κάνει η ίδια πρόταση γάμου στον αγαπημένο της και ανέβασε αυτή την κίνησή της στο ΤikTok.

Οι ακόλουθοί της όμως αντί να την επικροτήσουν, που προτίμησε να κάνει κάτι διαφορετικό και όχι το συνηθισμένο, να της κάνει δηλαδή πρόταση ο σύντροφός της, της έκαναν αρκετά αρνητικά σχόλια και μάλιστα γυναίκες.

Η Σουκμίν Γκάρτσα, ανέτρεψε την παράδοση που θέλει τον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου, και τον περασμένο Ιούλιο ζήτησε από τον επίσης 27χρονο Σιράζ Μπραρ να την παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά του.

Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη και δήλωσε μάλιστα ότι ο σύντροφός της «είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό του» όταν έγινε η πρόταση με τους συγγενείς και φίλους της να την στηρίζουν  για την επιλογή της.

Αρκετοί χρήστες των social media όμως είχαν διαφορετική άποψη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων  «θα προτιμούσα να πεθάνω από το να κάνω εγώ πρόταση γάμου», «δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση», «δεν είναι χαρούμενος».

Σύμφωνα με την 27χρονη τα περισσότερα αρνητικά σχόλια τα είχαν γράψει γυναίκες «και αυτό μου προκάλεσε έκπληξη».

Η ίδια διευκρίνισε, τέλος, ότι ο 27χρονος σύντροφός της είχε προγραμματίσει να κάνει αυτός πρόταση γάμου «αλλά εγώ ήθελα να κάνω μια όμορφη κίνηση». Ο 27χρονος από την πλευρά του σχολίασε κάτω από το βίντεο ότι «έχω την πιο καταπληκτική γυναίκα. Μακάρι να έχετε δυνατές γυναίκες που γνωρίζουν πώς να σπάνε τα όρια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr