Νεκρός στο μπάνιο του βρέθηκε ο 34χρονος Άαρον Κάρτερ - Μπαινόβγαινε στα κέντρα απεξάρτησης (φωτό & βίντεο)

Το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Carter, Love, κυκλοφόρησε το 2018

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο τραγουδιστής και ράπερ  Άαρον Κάρτερ (Aaron Carter), ο οποίος ήταν ο μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των «Backstreet Boys».

Το TMZ αναφέρει ότι ο Κάρτερ βρέθηκε νερκός στο μπάνιο του σπιτιού του, στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια, να με πηγές να σημειώνουν ότι οι Αρχές έλαβαν μια κλήση το πρωί του Σαββάτου, για έναν άντρα που πνίγηκε στη μπανιέρα.

Ο Κάρτερ, κυκλοφόρησε το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ του το 1997 όταν ήταν εννέα ετών. Το δεύτερο άλμπουμ του, Aaron’s Party (Come Get It), κυκλοφόρησε το 2000 και έγινε τριπλά πλατινένιο από την Ένωση Ηχογραφήσεων της Αμερικής. Περιλάμβανε τα σινγκλ I Want Candy, Aaron's Party (Come Get It) και That's How I Beat Shaq.

Στη συνέχεια υποστήριξε τους Backstreet Boys, καθώς και την Britney Spears στην περιοδεία της Oops!… I Did It Again. Συνέχισε με το στούντιο άλμπουμ Oh Aaron το 2001 και Another Earthquake! το επόμενο έτος.

Αργότερα πέρασε στην ραπ μουσική, αλλά  και στην υποκριτική. Εμφανίστηκε σε προγράμματα όπως η κωμική σειρά Lizzie McGuire και έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway το 2001 ως JoJo the Who στο Seussical The Musical. Εμφανίστηκε επίσης στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Dancing With The Stars το 2009 και στο ριάλτιι reality House Of Carters.

Το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Carter, Love, κυκλοφόρησε το 2018.

Το 2017 μίλησε στο talk show The Doctors λέγοντας ότι του έχουν γράψει φάρμακα, τα οποία είπε ότι πήρε για το άγχος και για να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί. Σύμφωνα με το Guardian πήκε σε κέντρο απεξάρτησης μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή. 

Ο Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών, τον Πρινς (Prince), τον οποίο απέκτησε το 2021 με την Μέλανι Μάρτιν (Melanie Martin).

Εκτός από τον Νίκ, είχε δύο ακόμα αδελφές την Έιντζελ, με την οποία ήταν δίδυμοι και την Λέσλι που έφυγε από την ζωή το 2012 σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η σχέση του με τα αδέρφια του ήταν τεταμένη με τα χρόνια. Το 2019, ο αδερφός του, Νικ, έλαβε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον του Κάρτερ, αφού ισχυρίστηκε ότι απείλησε να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα του. 

Ο τραγουδιστής είπε ότι η νομική κίνηση ήρθε «υπό το φως της ολοένα και πιο ανησυχητικής συμπεριφοράς του Άαρον», αναφέρει ακόμα ο Guardian.  Σε απάντηση, ο Κάρτερ είπε ότι ήταν «έκπληκτος» από τις κατηγορίες. «Δεν επιθυμώ κακό σε κανέναν, ειδικά στην οικογένειά μου», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

Το 2013, ο Κάρτερ υπέβαλε αίτηση πτώχευσης, αφού αποδείχθηκε ότι είχε χρέη άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων (1,8 εκατομμυρίων στερλινών), που ήταν κυρίως φόροι που οφείλονταν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το 2017 ο Άαρον αποκάλυψε ότι είναι bisexual γράφοντας μεταξύ άλλων στο Twitter:  «Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω που θεωρώ σημαντικό για τον εαυτό μου και την ταυτότητά μου, το οποίο με βαραίνει στο στήθος για σχεδόν τη μισή μου ζωή. Αυτό δεν μου προκαλεί ντροπή, απλά είναι ένα βάρος που κρατούσα για πολύ καιρό και θα ήθελα να το σηκώσω από πάνω μου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Η Χίλαρι Νταφ, με την οποία έβγαινε στις αρχές τπου 2000, έγραψε σε ανάρτησή της για τον χαμό του: «Για τον Άαρον, Λυπάμαι βαθύτατα που η ζωή ήταν τόσο δύσκολη για σένα και που έπρεπε να παλέψεις μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχες μια γοητεία που ήταν απολύτως ακαταμάχητη... ο εφηβικός μου εαυτός σε αγαπούσε πολύ. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου αυτή τη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr