Priyanka Chopra: Εντυπωσίασε με το λευκό, διαφανές και ολοκέντητο deux-pièces- Χυμώδης και κομψή

Απίστευτες αναλογίες!

Η σύζυγος του Nick Jonas, Priyanka Chopra, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα Όσκαρ!

 

 

 

 

Η 40χρονη ηθοποιός του Citadel επιδεικνύει τη σιλουέτα της με έναν διάφανο λευκό κορσέ, σε συνδυασμό με μια διακοσμημένη μάξι φούστα και ένα παλτό με φτερά στρουθοκαμήλου. 

Το απόλυτο αυτό λευκό look συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια τα οποία αποθέωναν την Priyanka.

 

 

Στη λεζάντα έγραψε "Η τελειότητα της Νότιας Ασίας στα Όσκαρ". Την Παρασκευή διοργάνωσε ένα πάρτυ για τους Νοτιοασιάτες υποψηφίους για Όσκαρ, το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη: All Hollywood stars μαζί! Sharon Stone, Priyanka Chopra, Rita Wilson, Sofia Vergara, Jessica Alba (φωτό & βίντεο)

 

 

Μιλώντας στο Entertainment Tonight εξέφρασε το πόσο περίφανη είναι για τους φίλους της που φτάνουν όλο και πιο ψηλά!

Η Priyanka και ο σύζυγός της, Nick παρακολούθησαν την εκδήλωση πριν από τα Όσκαρ που πραγματοποιήθηκε στο Paramount Studio στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμη: Η Priyanka Chopra ραντεβουδάκι με τον Nick Jonas - Ανέμελη στο κάμπριο του συζύγου της η 40χρονη πρώην Μις Κόσμος (βίντεο)

Ο 30χρονος έδειξε με ένα ξεκούμπωτο μπλε πουκάμισο το στέρνο του και το συνδύασε με ένα ασορτί παντελόνι που επέλεξε ο στυλίστας Avo Yermagyan.


twitter

Η Priyanka και η Mindy Kaling συνδιοργάνωσαν τη γιορτή για τους υποψηφίους για Όσκαρ στις ταινίες όπως RRR, Turning Red, All That Breathes, The Elephant Whisperers και Everything Everywhere All At Once.

Διαβάστε ακόμη: Η υπέροχη total black εμφάνιση της Priyanka Chopra: Εξώπλατο φόρεμα και γόβες για την πρώην Μις Κόσμος (φωτό & βίντεο)

 

 

Η πρώην Μις Κόσμος 2000 θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην κατασκοπευτική σειρά επτά επεισοδίων Citadel των Amazon Studios, προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων δολαρίων, μαζί με τους Stanley Tucci και Richard Madden, που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ