Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να το έπαιρνε τότε ο θεός» - Έξι παιδιά έχει ο καθ' ομολογίαν δράστης (βίντεο)

«Μαμά, εγώ πάω μέχρι τον παππούλη μου», αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 11χρονης Βασιλικής στη μητέρας πριν φύγει από το σπίτι και βρεθεί μετά δολοφονημένη

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής που βρέθηκε δολοφονημένη στον Πύργο Ηλείας από τον 37χρονο θείο της που ομολόγησε την πράξη του, αλλά όχι και το κίνητρο.

Η μητέρα της 11χρονης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε ότι το κοριτσάκι της όταν γεννήθηκε είχε καρκίνο στο συκώτι και ότι καλύτερα ήταν να της το είχε πάρει τότε ο θεός και όχι να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο.

«Το μόνο που μου είπε η Αστυνομία είναι ότι το κορίτσι μου είναι σε μια αποθήκη σκοτωμένο» λέει η μητέρα της Βασιλικής και συνεχίζει:

«Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός, να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο. 11 χρονών, τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε; Ήταν πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος, το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια. Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου, που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου “μαμά, εγώ πάω μέχρι τον παππούλη μου”. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τώρα, αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω…».

«Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στον φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά, χάνονται τα ίχνη και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι την ώρα που πέρασε η Βασιλική», είπε η μητέρα περιγράφοντας το τι συνέβη το βράδυ της εξαφάνισης.

Όπως τόνισε, «αυτό το κοριτσάκι, όταν γεννήθηκε, είχε πρόβλημα στο συκώτι, είχε καρκίνο, έκατσα 3 μήνες στο Ρίο».

«Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός, όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα… Δεν έχω λόγια… Εγώ ζήτησα βοήθεια από όλον τον κόσμο, για να βρω το παιδί μου ζωντανό, τώρα να κάνω τι; Θα γυρίσει πίσω;» σημείωσε η μητέρα της.

 


 

Δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία τι έχει συμβεί

«Μένει στο χωριό. Έχει έξι παιδιά. Συγκλονισμένοι είμαστε, αυτά τα πράγματα, παιδιά, είναι τρομερά που συμβαίνουν», σημείωσε ο Βασίλης Θρακιάς, πρόεδρος της κοινότητας Αρετής υπογραμμίζοντας ότι ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης «είχε παραβατική συμπεριφορά».

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλακή για βιασμό 14χρονης το 2017, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο ΕΡΤnews είπε: «Εγώ το έμαθα τώρα τελευταία ότι είχε κατηγορηθεί, από τότε που ήταν εδώ στην Αρετή δεν είχε ακουστεί κάτι τέτοιο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ