Σπάνια επανεμφάνιση της Μελίνας Κανακαρίδη με τη Μαρία Μενούνος σε γάμο Ελληνοαμερικανίδας!

Η διάσημη ντέτεκτιβ της tv ...

Σε έναν λαμπρό γάμο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μαρία Μενούνος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους 1,1 εκατομμύρια ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα από το επίσημο event που έδωσε το "παρών".

Πρόκειται για τον γάμο των καλών της φίλων, Autumn Chiklis και Dor Gvirtsman.

instagram @mariamenounos

Η ίδια πόζαρε με τους νεόνυμφους χωρίς να αποχωρίζεται λεπτό το λαμπερό της χαμόγελο.

Μεταξύ των ενσταντανέ εντοπίσαμε και την σπάνια επανεμφάνιση της Μελίνας Κανακαρίδη (Melina Kanakaredes), με τον σύζυγο της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της - "Άγγελε μου, φώτισες τις καρδιές μας - Σε αγαπάμε τόσο πολύ" (βίντεο)

Μια από τις γνωστότερες τηλεοπτικές κατά κύριο λόγο ηθοποιούς των ΗΠΑ δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς ο ρόλος της στο «CSI: Νέα Υόρκη» την έχει καθιερώσει στην οικουμένη ως δαιμόνια ντετέκτιβ Stella Βonasera, ρόλος για τον οποίο ήταν μάλιστα υποψήφια για βραβείο Εmmy.

Διαβάστε ακόμη: TopWoman η Μελίνα Κανακαρίδη η Ελληνίδα του Χόλυγουντ, διάσημη ντέτεκτιβ της tv, καλλονή & προσγειωμένη σύζυγος & μαμά!

Γεννημένη λες ηθοποιός, πρωτοανέβηκε στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία 8 ετών και έκτοτε μετρά σταθερά ανοδικά βήματα, τόσο σε τηλεόραση όσο και κινηματογράφο. 

Η διασημότητά της δεν επισκίασε ποτέ το γεγονός ότι είναι μια γλυκύτατη γυναίκα που διατηρεί άσβεστο το ελληνικό πνεύμα, επισκεπτόμενη ανελλιπώς την Ελλάδα και δηλώνοντας υπερήφανη όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την ελληνική καταγωγή της:

«Τίποτε δεν συγκρίνεται με το να είσαι Ελληνοαμερικανίδα. Κάθε φορά που ρωτούσα τους γονείς μου “Είμαι Ελληνίδα ή Αμερικανίδα”, μου απαντούσαν: “Είσαι Ελληνοαμερικανίδα, γεγονός που σε κάνει καλύτερη Αμερικανίδα”. Συμφωνώ απολύτως με αυτή την άποψη. Είμαι υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή μου. Γι’ αυτό και δεν άλλαξα ποτέ το όνομά μου».

Η Melina Kanakarides έχει καταφέρει να κάνει μια αξιοθαύμαστη καριέρα σε τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, διατηρώντας την ελληνικότητά της ακέραια:

Η 57χρονη σήμερα ηθοποιός είναι παντρεμένη τον Έλληνα πρώην σύμβουλο εστιατορίων, τον Πέτρο Κωνσταντινίδη και έχει δύο κόρες, ενώ το όνειρό της είναι: «Να παίξω κάποια στιγμή στο Ηρώδειο. Πιστεύω ότι θα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Την πρώτη φορά που είδα παράσταση στο θέατρο αυτό άρχισα να κλαίω από συγκίνηση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ