Παρίσι 2024: Οι κούκλες χορεύτριες του Lido βγήκαν στο Champs-Élysées - Υποδέχτηκαν την Ολυμπιακή φλόγα σε bleu, rouge & blanc (βίντεο)

Δείτε το μοναδικό θέαμα

Το Moulin Rouge είναι η γοητεία και το πνεύμα του Παρισιού!

Ένα εκπληκτικό θέαμα πρόσφεραν οι κούκλες χορεύτριες του Lido, καθώς πέρασε η Ολυμπιακή Δάδα!

Ντυμένες στα εθνικά χρώματα, μπλε, κόκκινο και λευκό με περίτεχνα φορέματα χόρεψαν και διασκέδασαν το πλήθος έξω από το καμπαρέ "Moulin Rouge".

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι είναι προ των πυλών.

Μέχρι τότε, η Ολυμπιακή Φλόγα θα διασχίσει ολόκληρη τη χώρα και στη συνέχεια την περιοχή για σχεδόν 80 ημέρες, καλύπτοντας περίπου 12.000 χιλιόμετρα, από τις 8 Μαΐου 2024 έως τις 26 Ιουλίου 2024.

Διαβάστε ακόμη: Τελετή παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Μείναμε άφωνοι με τις φωτό & τα βίντεο της Κατερίνας Κατώπη

Διαβάστε ακόμη: Δείτε εντυπωσιακές φωτό & βίντεο από τη τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι: Μάγεψε η Νάνα Μούσχουρη - Όσα έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Αναμμένη στις 16 Απριλίου στην Ελλάδα, στο ιερό της Ολυμπίας, όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Αγώνες, διέσχισε τη Μεσόγειο για να φτάσει στη Μασσαλία με μεγάλες φανφάρες.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε φωτό & βίντεο από το φαντασμαγορικό υπερθέαμα της εισόδου του ιστιοφόρου Belem στο λιμάνι της Μασσαλίας - H Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στην Γαλλία - Πυροτεχνήματα, drones

Στο ταξίδι του προς το Παρίσι, θα περάσει από 400 γαλλικές πόλεις και κωμοπόλεις μέχρι την τελετή έναρξης στον Σηκουάνα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr