Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι στολές της Μογγολίας συγκλονίζουν – Περίτεχνα κεντήματα & παραδοσιακά αξεσουάρ – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Απολαύστε τες!

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Σε 10 μέρες θα δούμε την συγκλονιστική Τελετή Έναρξης και όλα τα βλέμματα τα έχουν κλέψει παραδοσιακές στολές της Μογγολίας.

Περίτεχνα κεντήματα, αξεσουάρ και παραδοσιακές ενδυμασίες είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τις εθνικές στολές της Μογγολίας,

Οι δημιουργίες αυτές είναι της Michel&Amazonka, μιας εταιρείας με έδρα το Ουλάν Μπατόρ.

Το brand αυτό παράγει ρούχα υψηλής ραπτικής, που «εκφράζουν την ουσία της μογγολικής παράδοσης και κουλτούρας» με αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «σύγχρονο φως», όπως αναφέρει το CNN.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Οι Ολυμπιακές ομάδες των «μεγάλων» χωρών θα φέρουν μονάδες κλιματισμού – Οι Γάλλοι εξοργίσθηκαν – Τους υπονομεύουν το «πράσινο Ολυμπιακό Χωριό»

Οι αθλήτριες πέρα από τις παραδοσιακές στολές, θα φορέσουν και σκουλαρίκια, κεντημένες τσάντες, ενώ οι άνδρες σημαιοφόροι θα φορούν καπέλο τοξοβολίας, ζώνη και παραδοσιακές μογγολικές μπότες.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι μπλε, κόκκινο και λευκό, μαζί με το σύμβολο «Soyombo», που εμφανίζεται στη σημαία της χώρας.

Οι στολές χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 20 ώρες για την κατασκευή τους.

Είναι απλά συγκλονιστικές.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Απλές, σικ με γαλλική φινέτσα - Ο Louis Vuitton μόλις αποκάλυψε τις στολές για τους Ολυμπιονίκες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ