Viral βίντεο οι παππούδες της Κρήτης: «Στάκα με τ' αυγά» η απάντηση στις... γιαγιάδες και η βεντέτα αρχίζει - Δείτε τους να ραπάρουν με guest τον Ηλία Μαμαλάκη

Μετά τις φοβερές γιαγιάδες έχουμε και τους φοβερούς παππούδες στην Κρήτη

Μετά τις γιαγιάδες της Κρήτης έχουμε και τους παππούδες του νησιού να φτιάχνουν βίντεο και να τα... σπάνε.

Viral  έγινε τη "στάκα με τα αυγά" και γκεστ σταρ τον Ηλία Μαμαλάκη.

Σε... βεντέτα εξελίσσεται η... αντιπαράθεση παππούδες-γιαγιάδες

Οι Κρητικοί παππούδες, που δεν άντεξαν άλλο τη δόξα που απολαμβάνουν οι γιαγιάδες μετά τα αλλεπάλληλα viral βίντεο και πέρασαν στην αντεπίθεση.

Το story του βίντεο

Η βεντέτα ξεκινά και οι πρώτες ιδέες για το πώς θα έρθουν σε ρήξη με τις γιαγιάδες πέφτουν στο τραπέζι, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να είναι η αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των παππούδων.

Ο Κρητίκαρος KEN, αναζητώντας τη γιαγιά Barbie, ξεκινάει την ερωτική εξομολόγηση με στόχο να τη δελεάσει, ενώ τη λύση τελικώς, για να γίνουν και εκείνοι viral, τη δίνει ο αγαπημένος μάγειρας όλων, Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας τη στάκα με τα αυγά στο πιο sexy πιάτο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, με αφορμή την 21η Season της θρυλικής παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμα ένα viral βίντεο γεμάτο με όλα όσα έχουμε αγαπήσει τόσα χρόνια, κηρύσσοντας ουσιαστικά και την έναρξη της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου!

Δείτε το βίντεο 


Tα βίντεο με τους παππούδες της Κρήτης έρχονται ως απάντηση με τις viral γιαγιάδες, οι οποίες το καλοκαίρι του 2023 έβαλαν στόχο τη Βουλή.

Δείτε βίντεο με τις γιαγιάδες

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ