Αμάλ Κλούνεϊ: Η πιο καλοντυμένη στο Φεστιβάλ Βενετίας! Με πορτοκαλί jumpsuit & πράσινη τουαλέτα συνεχίζει τις iconic εμφανίσεις (φωτό)

Τα φλας των φωτογράφων έχουν πάρει "φωτιά"!

Όλα τα βλέμματα έχει μαγνητίσει η Αμάλ Κλούνεϊ στο 81ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία.

Η σύζυγος του, Τζορτζ Κλούνεϊ, βρίσκεται στο πλευρό του καθώς ο σταρ του Χόλυγουντ έχει κάνει δυναμικό comeback με τον Μπραντ Πιτ στη νέα τους ταινία, "Wolfs".

Αυτές τις ημέρες η πιο stylish δικηγόρος πόζαρε στο κόκκινο χαλί με απίθανες τουαλέτες.

Για το βραδινό της date με τον γοητευτικό Τζορτζ κι ένα φιλικό τους ζευγάρι, η Αμάλ πόνταρε σε ένα αέρινο πράσινο φόρεμα με εφαρμοστή γραμμή και maxi μήκος.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα κρεμαστά glamorous σκουλαρίκια για περισσότερη λάμψη.

Την ημέρα, καθώς κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο επέλεξε μία πορτοκαλί αμάνικη ολόσωμη φόρμα με flaired παντελόνι και κλειστό λαιμό.

Απογείωσε το look της με ασημένια σανδάλια, μαύρα signature γυαλιά ηλίου και μία λευκή τσάντα Prada.

Αναμφισβήτητα, η Αμάλ Κλούνεϊ παίρνει το βραβείο της πιο καλοντυμένης σταρ στο φετινό φεστιβάλ απογειώνοντας κάθε της σύνολο!

Συμφωνείτε;

Δείτε εδώ και τα υπόλοιπα συγκλονιστικά outfits της απόλυτης σταρ: Η Αμάλ Κλούνεϊ έλαμψε με νέο κίτρινο φουστάνι - Μετά έβαλε ένα σούπερ μαύρο - Αδιανόητο χτένισμα - Η μνηστή του Μπραντ Πιτ έχει δρόμο ... (φωτό)

Amal Clooney: Η εμφάνισή της στο party του Cartier θα αφήσει εποχή – Colour-blocking θαλασσί, μωβ τουαλέτα με κρόσσια & sexy σκίσιμο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ