Γορίλας-κανονικός μπαμπάς! Έσκυψε να φιλήσει ένα μωρό με τρυφερότητα - Τους χώριζε ένα τζάμι (βίντεο)

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο της ημέρας

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο στο οποίο δείχνει γορίλα να φιλάει ένα μωράκι!

Συγκεκριμένα, η Hannah Pearson μαζί με την γλυκύτατη Noah ήταν κοντά σε ένα τζάμι που τις χώριζε από τους γορίλες στον ζωολογικό κήπο Κολόμπους, όταν το ζώο προσπάθησε να φιλήσει τη μικρούλα.

Ο γορίλας όπως θα δείτε κι εσείς μέσα από το βίντεο, ήταν πολύ ήρεμος καθ' όλη τη διάρκεια.

Μάλιστα, τα μικρά παιδιά που βρισκόταν εκεί όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό ξέσπασαν σε γέλια.

Το βίντεο TikTok της Pearson έχει λάβει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια προβολές και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να το σχολιάσουν τονίζοντας ότι πρόκειται για τρυφερή σκηνή.

«Αυτό είναι υπέροχο, όπως και το μωρό σου. Ξέρει ότι είναι μωρό. Είναι τόσο έξυπνοι», έγραψε ένα TikToker.

Ένας άλλος χρήστης σημείωσε: «Θεέ μου, αν αυτό δεν είναι πολύτιμο, δεν ξέρω τι είναι».

"Με αυτά τα μικροσκοπικά χέρια και τα όμορφα μεγάλα καστανά μάτια που λιώνουν τις καρδιές μας, αυτό το μωρό είναι απολύτως ιδιαίτερο - όσον αφορά τόσο τον παράγοντα γλυκύτητας όσο και για το τι αντιπροσωπεύει για το μέλλον αυτού του είδους», δήλωσε η Audra Meinelt, επιμελήτρια της περιοχής Columbus Zoo's Congo Expedition.

«Είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση των ομάδων φροντίδας μας που εργάζονται επιμελώς για να παρέχουν στους γορίλες κορυφαία ποιότητα φροντίδας και ευεξίας, ενώ συνεχίζουν την κληρονομιά του περίφημου προγράμματος γορίλων του Columbus Zoo», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το πιο αστείο βίντεο με κλοπές στις ΗΠΑ: Βότκα, πορτοκαλάδα, παιδική μπασκέτα, ποδήλατο, καναπέ και... γορίλας στα κλοπιμαία – Φαντασία και στην αμφίεση

Διαβάστε ακόμη: Αξιολάτρευτος γορίλας μιμείται τις κινήσεις της εκπαιδεύτριάς του & το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ