Αίθρα Λυκουρέζου για την μανούλα της, Ζωή Λάσκαρη: «Μια μέρα πριν πεθάνει είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αλλά της το ακύρωσα» (φωτό & βίντεο)

«Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ», συμπλήρωσε.

7 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της θρυλική ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο λόγος για την Ζώη Λάσκαρη!

Η μικρότερη κόρη της, η Αίθρα Λυκουρέζου, έκανε ένα βίντεο – αφιέρωμα στο Tik Tok και μιλά για την μέρα που πέθανε η μητέρα της.

Οι δυο τους είχαν κανονίσει να δειπνήσουν μαζί, αλλά η Αίθρα Λυκουρέζου ακύρωσε το ραντεβού τους, λόγω κακής διάθεσης και διάφορων ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο.

Δείτε το βίντεο:

«16 Αυγούστου δεν μιλάμε και 17 ήταν να πάνε το βράδυ να φάμε, εγώ είχα τα δικά μου τα ψυχολογικά και δεν ήμουν καθόλου καλά και της στέλνω μήνυμα ότι "μαμά άκυρο για το βράδυ, δεν έχω καθόλου διάθεση θα τα πούμε αύριο". Είναι αυτή η μα... που στέλνουμε μήνυμα, τα έχουμε όλα δεδομένα ότι ο άλλος θα είναι εκεί και αύριο».

@melzoeaithralykourezou &Maker &Maker Μεγάλο σχολείο η ίδια η Ζωή. Οι απώλειες. Ο πόνος. Η θλίψη. Οι κρίσεις. Οι καταστάσεις. Οι ανατροπές. Οι αλλαγές! &Maker #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound - ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

«Την επόμενη μέρα πάω να κολυμπήσω στο Πόρτο Ράφτη και δεν περνάω από το σπίτι, δεν ήμουν γενικότερα καλά. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν. Κολύμπησα και φεύγοντας από την παραλία, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο πατέρας μου. Μου λέει “Μαρία Ελένη… η μαμά δεν ξύπνησε!”. Παθαίνω πανικό, όπως αντιλαμβάνεστε. Όπως ήμουν δεν θυμάμαι τίποτα, πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο. Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω την μανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί… τα υπόλοιπα είναι ιστορία» είπε στο TikTok.

lykourezot3

«Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα...να το έχω κάνει”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν… Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει» κατέληξε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Για την ιστορία, η προσωπική ζωή της Ζωής Λάσκαρη πάντα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλές σχέσεις της είχαν συζητηθεί.

Από τον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο απέκτησε μία κόρη, τη Μάρθα, που είχε παντρευτεί τον Βλάσση Μπονάτσο.

Ο δεύτερός της γάμος έγινε με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1976 και το 1978 απέκτησε μια κόρη, τη Μαρία - Ελένη, πρώην σύζυγο του ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου.

Διαβάστε ακόμα: Vintage φωτό για την γιορτή της μητέρας: Η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη με την μικρούλα της, Μάρθα

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πήγε στις Κάννες - Προβλήθηκε η ταινία «Θαλασσιές χάντρες»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ