Αdele: Ο εκλεκτός της καρδιάς της, Rich Paul της έκανε πρόταση γάμου – Θα ξαναγίνει νυφούλα η κορυφαία τραγουδίστρια (φωτό)

«Ο Πολ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, στο Τότεναμ και το διαμαντένιο δαχτυλίδι ήταν εντυπωσιακό».

Για ένα χρόνο οι φήμες ότι η Αντέλ και ο καλός της, ο Ριτς Πολ είναι παντρεμένοι, οργίαζαν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ριτς Πολ έκανε πρόταση γάμου στην Αντέλ χθες το βράδυ για πρώτη φορά!

Ο γνωστός ατζέντης του NBA και η κορυφαία τραγουδίστρια μοιράστηκαν τα νέα με τις οικογένειες και τους φίλους τους, ενώ ο γάμος αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Sun, «ο Πολ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, στο Τότεναμ και το διαμαντένιο δαχτυλίδι ήταν εντυπωσιακό». Μάλιστα, όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ: «η Αντέλ το βρίσκει πολύ αστείο που οι θαυμαστές της θεωρούν ότι είναι ήδη παντρεμένη».

Image

Για την ιστορία, η Αντέλ και ο Ριτς Πολ γνωρίστηκαν στο πάρτι ενός κοινού τους φίλου το 2021. 

Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει έναν γιο (2012) από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία, Σάιμον Κονέκι, με τον οποίο χώρισε το 2018.

Image

Διαβάστε ακόμα: Adele-Ed Sheeran: Υποστηρικτικοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου! Στις κερκίδες για τον ημιτελικό του Euro 2024 (φωτό-βίντεο)

Οι δυο τους μένουν μαζί σε μία έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς.

Image

twitter

Ωστόσο, η Αντέλ έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει μόνιμα στην Αγγλία, καθώς από το 2016 ζει στο Λος Άντζελες και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, όταν και θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε ακόμα: Adele: Η κορυφαία τραγουδίστρια θα κάνει ένα «μεγάλο διάλειμμα» από τη μουσική – «Νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα για ένα διάστημα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ