Axelle Saint-Cirel: Με bleu blanc rouge τουαλέτα Dior και η σοπράνο που ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο - Εντυπωσιακή & φωνάρα (φωτό-βίντεο)

Η χαρισματική γυναίκα που έκανε τα πλήθη να ζητωκραυγάζουν

Η χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είχε τόσο υλικό που σίγουρα θα συζητιέται για πολλές μέρες!

Πέραν από τα εντυπωσιακά (;) show που είδαμε και τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Celine Dion και της Lady Gaga ξεχωρίσαμε ακόμη μία γυναίκα, την Axelle Saint-Cirel.

Πρόκειται για την μέτζο σοπράνο, που ερμήνευσε τον Γαλλικό Εθνικό Ύμνο σε νέα διασκευή, την «Μασσαλιώτιδα», από την ταράτσα του Γκραν Παλαί.

Κατά την ερμηνεία της καθήλωσε το πλήθος, που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Πέραν της καταπληκτικής φωνής που διαθέτει, επρόκειτο και για μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Για την περίσταση, μάλιστα εμφανίσθηκε φορώντας ένα ιδιαίτερο φόρεμα Dior στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, δηλαδή σε μπλε, λευκό και κόκκινο.

Να πούμε ότι την ώρα που τραγουδούσε, από τον Σηκουάνα αναδυόταν το θηλυκό στοιχείο, με δέκα πρόσωπα τα οποία σημάδεψαν την Ιστορία, τον πολιτισμό και το φεμινιστικό κίνημα.

Ήταν οι Ολίμπ ντε Ζουζ, Αλίς Μιλιά, Ζιζέλ Χαλιμί, Σιμόν ντε Μποβουάρ, Πολέτ Ναρντάλ, Ζαν Μπαρέτ, Λουίς Μισέλ, Κριστίν ντε Πιζάν, Αλίς Γκι και Σιμόν Βέιγ.

Η 28χρονη σοπράνο γεννήθηκε στο Île-de-France από δύο γονείς που κατάγονται από την Γουαδελούπη.

Η οικογένειά της αμέσως κατάλαβε ότι η φωνή της ήταν χαρισματική και την βοήθησαν να βρει τον δρόμο της.

Συμμετείχε σε παραγωγές των L'Étoile de Chabrier, L'Enfant και Ravel's Sortilèges ή το «Les Contes d'Hoffmann» του συνθέτη και βιολοντσελίστα της ρομαντικής εποχής Ζακ Όφενμπαχ, όπως γράφει ο ιστότοπος Arènes Lyriques.

Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει και τζαζ μουσική.

Ακούστε την εδώ:

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ας τον απολαύσουμε σε 5+1 φωτό αφού μας τον έκρυψε ο Γάλλος σκηνοθέτης - Υπερήφανος σημαιοφόρος συγκινημένος & χαρούμενος

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι-Τελετής έναρξης: Σύσσωμη η οικογένεια Βερνίκου - Σε ρόλο camerawoman η Μαρίνα, ενθουσιασμένος ο θείος Νίκος - "Μεγάλη απογοήτευση" για τον Μίλτο Καμπουρίδη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ